Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktál venni a gyerekeidnek...

Szoktál venni a gyerekeidnek nagyobb dolgokat szülinapon karácsonyon kívül is? Olyat ami pénzbe kerül nem is kevésbe, de nem ilyen alkalmakra adod hanem csak úgy megveszed mert szükség van rá?

Figyelt kérdés
Egy kisebb társaságba járok így a gyerekekkel, más anyukákkal találkozunk tartjuk a kapcsolatot. Kicsit megszóltak mert korcsolyát vettem a 2 nagyobbnak, és csak "úgy" biciklit fogok venni a gyerekeknek a kicsinek meg hintát tavasszal. A szülinapjuk és a karácsony is télen van most akkorra kéne nekik bicajt vennem amikor amúgy sem használják? Szerintük így a gyerek nem azt látja hogy alkalmakkor kapunk ajándékot hanem azt hogy bármikor. Szerintem meg ezekre szükség van/volt a testmozgáshoz.Vélemény?
2012. jan. 18. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

.. folytatom, mert a lányom lenyomta az enter-t.

Szóval karácsonyra egy csomó ajándékot kaptatok nagyszülőktől, innen-onnan és nem akartad egyszerre odaadni mindet, mert akkor úgysem értékeli mindet. Ezért volt olyan amit később kapott meg, amikor nincs semmi alkalom.

Én szoktam ilyet csinálni, de nem azért mert mások megszólnak, hanem a lányomnak is jobb, ha mindig vannak új játékai.

2012. jan. 18. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
hát pont ezekkel vagyok így én is korcsolyát bringát akkor kell venni mikor szezonja van. Én is bringát veszek a fiamnak tavasszal majd csakúgy ha már olyan idő lesz most nőtte ki az előzőt és ki tudja meddig nyúlik még tavaszig. Ezen kívül dvd-t könyvet is szokott kapni csak úgy ruhát cipőt meg sosem kötöm alkalomhoz azt is akkor veszek mikor kell ő még nem értékeli ezt ajándékként. Amúgy ha azt vesszük akkor én én közben élményekkel is elkényeztetem, mozi színház koncert az ő korának megfelelő ezekre nem sajnálom a pénzt, mert imádja őket.
2012. jan. 18. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szükség van rá, természetesen megveszem mindenféle alkalom nélkül is. Olyat nem szoktam mondjuk, hogy nincs rá szüksége, de azért veszek valamit. Mármint nagy dologra gondolok, mert természetesen kis dolgot szoktam így is, hadd örüljön. Pl. sokat szoktam turkálóba járni, ha meglátok egy aranyos plüssállatot, akkor megveszem neki. 3,5 éves kislány anyukája.
2012. jan. 18. 14:04
 14/15 A kérdező kommentje:

tudják hogy nincsenek nagyszülők, egyéb rokonok, szóval egyértelmű hogy mi vesszük...gyűjtögetek rá hónapokig, lemondva dolgokról, nem úgy veszem hogy gondolok egyet.

Na de köszi a válaszokat mindenkinek!!!!

2012. jan. 18. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam főleg a jó áron tudok hozzá jutni. Nem kell nekem hozzá alkalom. Soha nem követelőzött mint némelyik gyereket hallom a boltba.
2012. jan. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!