Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hónapos kisfiam miért nem...

26 hónapos kisfiam miért nem akar sétálni, mindig kéri, vegyem fel?

Figyelt kérdés
Már próbáltam bevetni mindent, egyszerűen nem tudom, mi tévő legyek. Ha elmegyünk sétálni, nem hajlandó maga menni, mindig azt akarja, vegyem fel. Ezt mostanában kezdte el, lehetséges, hogy a dackorszak miatt? (most kezdődött nála...)
2012. jan. 17. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudja, hogy úgyis eléri, amit akar. Az én 3 éves lányom is, ha csak velem jön vagy a nővére viszi sétálni(16 éves!/ minden gond, nyafogás nélkül szépen sétál. Na, de ha apa is ott van, rögtön fáj a lába, nyafog, hogy elfáradt, apa vegye fel:D
2012. jan. 17. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy nagyon nagy baromságot mondok, de nem kicsi a cipője már? Én mindig ebből vettem észre a fiamnál :) Amikor nem akart sétálni, akkor kinőtte a cipőjét. Mikor feladtam rá fel sem tűnt, mert ugye ha feláll, "előre csúszik" a lába. Bocsi tényleg! :) csak egy ötlet volt.
2012. jan. 17. 15:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

A bakancsa nem nyomja, már én is gondoltam erre a verzióra, még van hely a lábának. Hát, lehet, hogy 1-2-szer hagyom, hadd mondja a magáét, aztán rájön, nem veszem fel.

Mindenkinek nyomtam egy zöld pacsit!

2012. jan. 17. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is csinálta ezt,ő azt mondta,hogy fáradt a lába.Nem sokkal rá kiderült:Baker-cysta volt a térd hajlatában.Azért figyeld,hátha nem csak a dackorszak,valami oka biztos van.Próbálj rájönni:)
2012. jan. 17. 16:10
 5/9 R. Zita ***** válasza:
Szia! Nekem most múlt kettő a fiam, de ugyanez (volt?) a helyzet nálunk is! Csak ha velem vagy apával sétál, akkor van "öjbe"! De ez nálunk itthon is ment egy ideig. :( a szobából a konyhába is csak öjbe... Aztán egyszer csak anyának elkezdett fájni a háta, a dereka és a kis kétéves eszével elfogadta és most már csak ha tényleg nagyon fáradt vagy "rossz napja" volt, akkor kell ölbe venni. Na meg amikor szeretgetjük egymást. :)
2012. jan. 17. 22:33
 6/9 R. Zita ***** válasza:
Tiszta lüke vagyok. Nekem is 26 hónapos lesz. Utánaszámoltam..... :)
2012. jan. 17. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg,nekem 25 hónapos,de szintén ez van.A babakocsiba már nem szívesen ül meg legalább is csak egy darabig.Aztán kiszáll.Olyankor tolom a kocsit s futok utánna.Egyszerűen szörnyű.Ha kocsi nélkül megyünk,akkor meg végig cipelem s igencsak 15 kg.Nem jön ő se a lábán.

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 18. 08:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Anyukák, nektek is ment a zöld tenyér!
2012. jan. 18. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Fura, az én fiam is ezt csinálja,ha az apja velünk jön sétálni.:)

Ha kettesben megyünk,semmi gond,de ha jön apa is, mindig mondja,hogy "anya,felvennéd ?" :D

Szerintem így akarja felhívni magára a figyelmet.:D

2012. jan. 18. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!