Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki nem rég kezdett...

Van aki nem rég kezdett fogyókúrba?

Figyelt kérdés
Azért ide irom a kérdést,mert anyukk vlasza érdekel.Hogy csinljtok?Megy?Nincs kedvetek beszélgetni közben,ha kell tartsuk egymsban a lelket?
2012. jan. 17. 12:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én 17 kilót híztam a terhesség alatt, ami teljesen le is ment szülés után 3 hónappal, mert epekövem lett és epekő diétát kellett tartanom. Aztán megműtöttek, és azt elfelejtették mondani, én meg nem néztem utána, hogy mivel az epehólyagomat eltávolították, megváltozik a zsírlebontás a szervezetemben. 9 kilót visszahíztam. :(

60 kiló voltam 2 hete, most 58-59-en mozog a mérleg.

Napi 2x iszom Naturland fitt-teát, és megrendeltem az update1 menüt is, kipróbálás céljára.

Fél adagot eszek meg általában, és este 6-7 környékén eszem utoljára, onnantól csak víz.

Jövőhéttől nem rendelem már ezt a kaját, szereztem annyi tapasztalatot, hogy tudjam, miket főzzek, miket egyek. Tészta nincs a menüben, csak update galuska.

Reggeli általában sovány joghurt gyümölccsel

Ebéd főtt kaja mindig. Rakott brokkoli, gombapaprikás, zöld bab főzelék, meg ilyenek.

Uzsonna is van minden nap, de ezeket nem mindig eszem meg. Puffasztott búza, vagy puffasztott rizs light margarinnal, sovány felvágottal, vagy túrókrém édesítőszerrel és gyümölccsel, vagy saláta.

A vacsora is hasonló, csak általában van hozzá párolt csirke, vagy pulyka.

Ha valaki eszerint akar enni, akkor az interneten utána tud nézni, hogy hogyan kéne.

Persze itt is fontos azért a mértékletesség is.

Jövő héttől át akarok térni a kalória számlálásra, de 1-es kód alapján. Már kiszámoltam, hogy napi 1300-1400 kalória az, amit be kell vinnem.

Valaki írta, hogy csak napi 3x eszik, jól megrágja a falatot, stb...

Inkább próbálj meg napi 4x 5x enni kevesebb adagot, sokkal jobban jársz. Nem tágul ki a gyomrod, és folyamatos az energia utánpótlás.

Cukrot, csokit délelőtt. Délután, este már inkább gyümölcs és saláta. Persze gyümölccsel is vigyázni kell, mert pl a banán is hizlal.

2012. jan. 17. 15:30
 12/25 anonim ***** válasza:
5. vagyok én is eszem néha tésztát pont legtöbbször galuskát norbi lisztből, de ki kell tapasztalni mert sűrűbbre kell csinálni mint a simát. az a baj hogy ez aranyáron van szinte ezért tésztából néha veszek durumtésztát de inkább kihagyom mert az nagyon érdekes ízű nekem. Kenyérből is van update az is nagyon drága a 250 gr-os valami majdnem 500 ft de pl én eszem tesco fitt szeletelt kenyeret de max a reggelihez. Nálunk van update pékség ott is szoktam venni ezt azt pl kenyércipót az finom és laktat is.
2012. jan. 17. 16:33
 13/25 anonim ***** válasza:
én is nemrég kezdtem én 5 kg-ot szeretnék leadni.de drasztikusan csinálom,mert nálam a baj hogy imádok enni,és jól kitágult a gyomrom,igy most vissza kéne szűkíteni egy kicsit,aztán 1 hét káposztaleves,az mindig hoz némi eredményt,és min t a sok negatív ember írja én nem hiztam még vissza azonal.nem eszek kenyeret,meg cukrot,mozogni is elkezdek lassan,bár egy 3 éves melett ez nem nagy kunszt.
2012. jan. 19. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia ! Igaz nem most, hanem 1 éve kezdtem. Leadtam már 34 kg-ot, de most nagyon stagnálok :)
2012. jan. 19. 17:58
 15/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Gratulálok a 34kg mínuszhoz!Hogyan csináltad?

2012. jan. 19. 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem olyan mínusz 40 kéne!:(((

Nem sajnálkozom hanem most tényleg nekilátok!

Bébiétel diétához mit szóltok?

Hülyeség?

2012. jan. 19. 18:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerintem igen. Mikor az unokatesómat a fogaival műtötték, akkor csak olyat tudott és ehetett, mert tejmentes, és inkább hízott tőlük.
2012. jan. 19. 18:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Pedig az ember azt gondolná működik,bár ebből sem mindegy mennyit eszünk.Én azt hallottam minden étkezést egy üveg bébiétellel kell helyettesíteni.Az nem sok kalória!
2012. jan. 19. 19:25
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha kalória szerint szeretnél táplálkozni, fogyni, akkor inkább a kalória számlálást csináld.

Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged naponta, de az 1200-nál ne legyen kevesebb.

2012. jan. 19. 19:28
 20/25 anonim ***** válasza:

És ehhez a kalória számoláshoz találok valahol táblázatot vagy pontosan mikor és hogyan számolom ki,hogy amit megeszek éppen hány kalória?

Hatásos hosszú távon?

2012. jan. 19. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!