Van aki nem rég kezdett fogyókúrba?
Én 17 kilót híztam a terhesség alatt, ami teljesen le is ment szülés után 3 hónappal, mert epekövem lett és epekő diétát kellett tartanom. Aztán megműtöttek, és azt elfelejtették mondani, én meg nem néztem utána, hogy mivel az epehólyagomat eltávolították, megváltozik a zsírlebontás a szervezetemben. 9 kilót visszahíztam. :(
60 kiló voltam 2 hete, most 58-59-en mozog a mérleg.
Napi 2x iszom Naturland fitt-teát, és megrendeltem az update1 menüt is, kipróbálás céljára.
Fél adagot eszek meg általában, és este 6-7 környékén eszem utoljára, onnantól csak víz.
Jövőhéttől nem rendelem már ezt a kaját, szereztem annyi tapasztalatot, hogy tudjam, miket főzzek, miket egyek. Tészta nincs a menüben, csak update galuska.
Reggeli általában sovány joghurt gyümölccsel
Ebéd főtt kaja mindig. Rakott brokkoli, gombapaprikás, zöld bab főzelék, meg ilyenek.
Uzsonna is van minden nap, de ezeket nem mindig eszem meg. Puffasztott búza, vagy puffasztott rizs light margarinnal, sovány felvágottal, vagy túrókrém édesítőszerrel és gyümölccsel, vagy saláta.
A vacsora is hasonló, csak általában van hozzá párolt csirke, vagy pulyka.
Ha valaki eszerint akar enni, akkor az interneten utána tud nézni, hogy hogyan kéne.
Persze itt is fontos azért a mértékletesség is.
Jövő héttől át akarok térni a kalória számlálásra, de 1-es kód alapján. Már kiszámoltam, hogy napi 1300-1400 kalória az, amit be kell vinnem.
Valaki írta, hogy csak napi 3x eszik, jól megrágja a falatot, stb...
Inkább próbálj meg napi 4x 5x enni kevesebb adagot, sokkal jobban jársz. Nem tágul ki a gyomrod, és folyamatos az energia utánpótlás.
Cukrot, csokit délelőtt. Délután, este már inkább gyümölcs és saláta. Persze gyümölccsel is vigyázni kell, mert pl a banán is hizlal.
Utolsó!
Gratulálok a 34kg mínuszhoz!Hogyan csináltad?
Nekem olyan mínusz 40 kéne!:(((
Nem sajnálkozom hanem most tényleg nekilátok!
Bébiétel diétához mit szóltok?
Hülyeség?
Ha kalória szerint szeretnél táplálkozni, fogyni, akkor inkább a kalória számlálást csináld.
Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged naponta, de az 1200-nál ne legyen kevesebb.
És ehhez a kalória számoláshoz találok valahol táblázatot vagy pontosan mikor és hogyan számolom ki,hogy amit megeszek éppen hány kalória?
Hatásos hosszú távon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!