Van aki nem rég kezdett fogyókúrba?
Én a második hetemnél tartok. :)
Norbi update. :D Még most szeretném leszögezni, hogy nem érdekelnek a negatív vélemények! :)
Nekem bejött már egyszer, fogytam vele 2 hónap alatt 8 kilót.
Most is kb ennyit szeretnék.
Most tartok 1,5 kilónál, de azért ebben benne van az anyagcsere változás is. Eddig nehézkesen ment a dolog, mióta rendesen eszem, azóta napi 2x is megy a "nagy" dolog és egy fogyókúránál ez sem utolsó dolog.
Még kb 1,5 hónapig tervezem ezt csinálni.
Napi 2-2,5 órát sétálok a lányommal, és ha sikerül, még tornázom is mellette.
Én a héten kezdtem bele a fogyókúrába. Legalább 15 kilót szeretnék fogyni, de a 25-nek jobban örülnék. :)
Kisfiam születése után, a 2. terhességem előtt 2 hónap alatt lefogytam 13 kilót úgy, hogy nem ettem kenyeret, csak vizet ittam és este 6 után nem ettem már semmit. A többi az ugyanaz maradt mint előtte. Most ez nehezen megy, mert a fiam 7 körül vacsizik, és a meghagyott kaját sajnálom kidobni, inkább megeszem. Inkább minden nap gyalog megyünk az oviba, ami kb 1 km. Nekem ugye 2* oda-vissza. És nem ellenkezem ha a fiam azt kéri, hogy cipeljem, mert így legalább a súlyzózás is megvan. :)
De jóóóó!!!Nem vagyok egyedül,nekem is újévi fogadalom volt,nagyon sokat nem tudok tenni mert szeretek enni,ha 1 nap édességet nem ehetek,belépusztulok.Kitaláltam hogy sokkal kevesebbet eszek és csak napi háromszor,jól megrágom a kaját.Csokiból is csak negyed annyit eszek,és sütiből is csak egyszer 1 héten,szigoruan délelött!!!!Ja és napi 2 csésze fogyi tea (csökkenti az étvágyat),ez eddig megy nekem és tudok magamnak megájt parancsolni.Most jön a DE,nekem a hasamat kéne leadni,nem is annyira a sulyommal van a gond (59 kg és 50 akarok megint lenni).Hiába csinálom a hasizomgyakorlatokat valahogy nem akar semmit visszahúzodni,néha olyan vagyok mint aki a 4 hónapban jár engem nagyon zavar :( és már 15 hónapja szültem,másnak ilyenkor már azért valahogy nincs pocija.
Szeretném ha nekem is valaki segítene,motiválna.....
Sziasztok! :-) Jó gyorsan társakra találtam.
Én is azt csinálom amit többen, hogy nem eszek kenyeret, pékárút, sok zöldség, kis gyümi minden nap. Kenyér helyett pufirizs, vagy abonett. Este is csak zöldség párizsi, natur csirkemell, ilyesmi. Néha egy túrórudi nasinak, meg joghurt.
2 hete csinálom 2,5-3 kgnál tartok, összesen legalább 10-et szeretnék elérni, de jobb lenne a 15. Amúgy nem esik nehezemre csinálni, örülök meg már sokkal kisebb a hasam, formásabb a fenekem szerintem, és tükör szerint is. :-)
Ja tornázom is Rékára napi minimum 20 perc, és sétálok is a gyerekekkel fél órát általában. (ikerkocsi+testvérfellépőn a lányom, összesen több mint 30 kg a 3 gyerek, az is jó kis testedzés.)
Most hagyták abba a fiúk (17 hó) a szopit, azért is nem kezdtem előbb a fogyit.
Aki a Norbi életmódját követitek! Ti tésztát sem esztek?
És rendesen ebédet? Vagy ennyire nem szigorúan tartjátok be?
Én is ezt a "fogyit" csinálom, de lassan egy hónapja semmi meg se mozdul! :(
Ebédre egy "csak?" szendvicset eszek, estére levest általában! Délelőtt gyümölcsöt, délután 1-es gyümilé.
Édességet max. hétvégén valamennyit, de hétközben semmi!
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Az én kisfiam 2 éves, és ami szülés után maradt rajtam, az a 10kg azóta is ott van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!