Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki nem rég kezdett...

Van aki nem rég kezdett fogyókúrba?

Figyelt kérdés
Azért ide irom a kérdést,mert anyukk vlasza érdekel.Hogy csinljtok?Megy?Nincs kedvetek beszélgetni közben,ha kell tartsuk egymsban a lelket?
2012. jan. 17. 12:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én most szeretném elkezdeni a fogyókurát. szívesen beszélgetek veled. Te milyen fogyókurát választottál? Mennyit szeretnél fogyni? Én olyan 8 kg szeretnék leadni.
2012. jan. 17. 12:16
 2/25 anonim ***** válasza:
Szia! Január elején kezdtem (újévi fogadalom) és szeretnék kb. 15 kg-ot leadni. 73 kg vagyok,lányom 6,5 hós,fiam 3,5 éves. Még nem álltam, a mérlegre,majd hó végén. Egyébként nem bonyolult dolgokat csinálok. Nem eszem kenyeret,semennyit,helyette,puffasztott rizs/búza. Rengeteg zöldség,gyümölcs mértékkel,de azt is. Joghurtokat eszem,gyümölcsöset is,mert imádom, arról nem mondok le.Kerülöm a zsírt,egészséges formában viszont kell azt is enni(dió,mogyi,sajt,túró,soványhús). Mellette torna,ugrálókötél,később futás.
2012. jan. 17. 12:27
 3/25 anonim ***** válasza:

Én a második hetemnél tartok. :)

Norbi update. :D Még most szeretném leszögezni, hogy nem érdekelnek a negatív vélemények! :)

Nekem bejött már egyszer, fogytam vele 2 hónap alatt 8 kilót.

Most is kb ennyit szeretnék.

Most tartok 1,5 kilónál, de azért ebben benne van az anyagcsere változás is. Eddig nehézkesen ment a dolog, mióta rendesen eszem, azóta napi 2x is megy a "nagy" dolog és egy fogyókúránál ez sem utolsó dolog.

Még kb 1,5 hónapig tervezem ezt csinálni.

Napi 2-2,5 órát sétálok a lányommal, és ha sikerül, még tornázom is mellette.

2012. jan. 17. 12:28
 4/25 anonim ***** válasza:

Én a héten kezdtem bele a fogyókúrába. Legalább 15 kilót szeretnék fogyni, de a 25-nek jobban örülnék. :)

Kisfiam születése után, a 2. terhességem előtt 2 hónap alatt lefogytam 13 kilót úgy, hogy nem ettem kenyeret, csak vizet ittam és este 6 után nem ettem már semmit. A többi az ugyanaz maradt mint előtte. Most ez nehezen megy, mert a fiam 7 körül vacsizik, és a meghagyott kaját sajnálom kidobni, inkább megeszem. Inkább minden nap gyalog megyünk az oviba, ami kb 1 km. Nekem ugye 2* oda-vissza. És nem ellenkezem ha a fiam azt kéri, hogy cipeljem, mert így legalább a súlyzózás is megvan. :)

2012. jan. 17. 12:38
 5/25 anonim ***** válasza:
én is update-elek de csak addig fogom csinálni míg le nem megy az első 10 kg mert ha nincs gyors sikerélményem könnyen feladom sajnos. Aztán lesz még 10 amitől majd meg akarok szabadulni azt már sporttal és egészséges életmóddal kombinálom. most még szoptatok az update belefér ilyenkor is de hosszú távon vagy életmódként én nem hiszek benne hogy egészséges, mert tele vannak a norbis cuccok is édesítővel stb, viszont tényleg hatásos. amit mondjuk én csinálok hogy van még egy ősrégi norbis kalóriakönyvem azt nézem meg hogy mi milyen kódú és próbálok egyes kódú kajákat enni, kenyeret cukros üdítőt hagytam el, cukrot meg amúgy sem fogyasztok, a napi egy túró rudimról viszont nem fogok lemondani.
2012. jan. 17. 12:46
 6/25 anonim ***** válasza:

De jóóóó!!!Nem vagyok egyedül,nekem is újévi fogadalom volt,nagyon sokat nem tudok tenni mert szeretek enni,ha 1 nap édességet nem ehetek,belépusztulok.Kitaláltam hogy sokkal kevesebbet eszek és csak napi háromszor,jól megrágom a kaját.Csokiból is csak negyed annyit eszek,és sütiből is csak egyszer 1 héten,szigoruan délelött!!!!Ja és napi 2 csésze fogyi tea (csökkenti az étvágyat),ez eddig megy nekem és tudok magamnak megájt parancsolni.Most jön a DE,nekem a hasamat kéne leadni,nem is annyira a sulyommal van a gond (59 kg és 50 akarok megint lenni).Hiába csinálom a hasizomgyakorlatokat valahogy nem akar semmit visszahúzodni,néha olyan vagyok mint aki a 4 hónapban jár engem nagyon zavar :( és már 15 hónapja szültem,másnak ilyenkor már azért valahogy nincs pocija.

Szeretném ha nekem is valaki segítene,motiválna.....

2012. jan. 17. 12:55
 7/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :-) Jó gyorsan társakra találtam.

Én is azt csinálom amit többen, hogy nem eszek kenyeret, pékárút, sok zöldség, kis gyümi minden nap. Kenyér helyett pufirizs, vagy abonett. Este is csak zöldség párizsi, natur csirkemell, ilyesmi. Néha egy túrórudi nasinak, meg joghurt.

2 hete csinálom 2,5-3 kgnál tartok, összesen legalább 10-et szeretnék elérni, de jobb lenne a 15. Amúgy nem esik nehezemre csinálni, örülök meg már sokkal kisebb a hasam, formásabb a fenekem szerintem, és tükör szerint is. :-)

Ja tornázom is Rékára napi minimum 20 perc, és sétálok is a gyerekekkel fél órát általában. (ikerkocsi+testvérfellépőn a lányom, összesen több mint 30 kg a 3 gyerek, az is jó kis testedzés.)

Most hagyták abba a fiúk (17 hó) a szopit, azért is nem kezdtem előbb a fogyit.

2012. jan. 17. 12:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Lányomnál nem voltak gondjaim, 10 kg-ot híztam vele, 12 lement 3 hét alatt szülés után, és hasam se volt. De most az ikerkkel....36 hétig vittem őket, 4,5 kg voltak ketten együtt. Szerencsére csíkjaim nincsnek!
2012. jan. 17. 12:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok még azt olvastam valahol hogy a c vitamin csökkenti az édesség utáni vágyat egy hete szedem, próbálom rendszeresen mert az ilyen bogyószedés nem az erősségem de úgy veszem észre van benne valami, már nem kívánom kiskanállal enni a nutellát:)
2012. jan. 17. 13:09
 10/25 anonim ***** válasza:

Aki a Norbi életmódját követitek! Ti tésztát sem esztek?

És rendesen ebédet? Vagy ennyire nem szigorúan tartjátok be?

Én is ezt a "fogyit" csinálom, de lassan egy hónapja semmi meg se mozdul! :(

Ebédre egy "csak?" szendvicset eszek, estére levest általában! Délelőtt gyümölcsöt, délután 1-es gyümilé.

Édességet max. hétvégén valamennyit, de hétközben semmi!

Szerintetek mit csinálok rosszul?

Az én kisfiam 2 éves, és ami szülés után maradt rajtam, az a 10kg azóta is ott van...

2012. jan. 17. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!