Nagyon Okos, viszont ugyan ennyire "buta" kisgyerekkel mit kezdenél?
Kb visszafejlődik a gyerekem, mindenben. 2,5éves dacos, akaratos(kb születése óta), kb minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amitől álomgyerek lenne(esze megvan), mégis egy világégedelem gyerek+ nem is tudom hogyan írjam, kishülye... Elfelejtett egyedül enni, öltözni, csoda, hogy járni nem felejtett el...
Gyermekek szelektív hallása/látása.... Kezdek meghülyülni tőle, Akinek volt hasonló tapasztalata, az hogyan vészelte át, mikor javult?(szaki csak jöv hónapban fogad minket, addig viszont megőszülök)
Szia! Az én gyerekem is 2,5 éves, még nem nagyon beszél, dalokat, mondókákat nem mond. A tiéd nagyon okos és ügyes, hogy már ennyi mindent tud. Amúgy kisfiú? Az enyém igen :)
Vannak kedvenc játékai? Azokban mennyire ügyes?
Szerintem szimplán dackorszakról van szó, de az is lehet, hogy a kis buksija előrébb jár, mint ahogy fizikailag meg tud dolgokat csinálni. Nálunk is volt ilyen, de még babakorában, és eléggé el volt keseredve, hogyha nem sikerült neki az elgondolt dolgot véghezvinni. Sőt a mai napig is van ilyen. Ha te még ezen stresszel, akkor az is lecsapódik nála, így hatványozódnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!