Csúnyán beszélő kisgyerekkel barátkoztatnád a lányodat?
Egy ismerős anyukával és kisfiával szoktunk játszóterezni, eljárni ide oda. Amúgy jófej az anyuka, jól elbeszélgetünk, nem olyan uncsik a séták, boltba járás stb. Viszont a kisfia nagyon káromkodik, irtó csúnya szavakat használ, a lányom meg persze veszi át. Nagyon rossz érzés nekem hallgatni mikor a pici két évesem le k.vaany.áz meg ilyenek. Én persze elmondom neki hogy ez nem szép meg nem szeretem ezt hallani stb.
Az anyuka nem szól rá a kisfiára max.egy mosolygós ejnye bejnyével. Mindig elmondja hogy úgyis összeszedi az oviban is majd a csúnya szavakat a lányom stb. ami biztos igaz, de akkor is olyan rosszul viselem. Szakítsuk meg velük a kapcsolatot? Maradjanak megint a magányos séták ? Egyébként meg olyan jól eljátszanak együtt, jót is tanult tőle a lányom (motorozás, biciklizés)
Aha az a baj hogy olyan kevés errefelé a kisgyerekes anyuka legtöbbnek nagyobbak a gyerekek ill. már dolgoznak stb. Olyan uncsi mindig mindenhova egyedül járni, meg nekem is olyan jó volt végre másik felnőtt emberrel beszélgetni, de tényleg nagyon zavaró számomra.
Most akkor válasszam el a lányomat a kisfiútól? Egyébként meg úgy kedveli mindig emlegeti stb. Nem tudom mikor csinálok jobbat/rosszabbat.
12.30-as vagyok
Ezt neked kell eldönteni.Tudom,nagyon nehéz.Ezért írtam a saját tapasztalatomat.Én is hetekig agyaltam rajta.
Nyilván. Nehéz,mert anyukának nem mondhatod,hogy neveld már meg a gyereked. Mérlegelj,mi fontos ebben a kapcsolatban és mennyire. Hogyan viszed majd az oviba a lányod,hiába mondod,hogy nem otthon tanulta.Ott majd téged néznek le más szülők.....
Majd írj,hogy hogyan sikerült megoldani a problémát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!