Hogy működik az uszodába járás kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
Ha van a közelben olyan uszoda, amiben van gyerek medence, akkor elvihetem 3 éves kislányomat pancsolni? Mármint,hogy én is bemegyek vele, egyáltalán én bemehetek a kismedencébe? Lehet már 3 évessel uszodába járni? Neki biztosan tetszene, csak nem tudom, hogy működik ez az egész. Nem találtam ekkor gyereknek úszásoktatást a közelben (távol sem), csak babaúszást, de azt már kinőttük. Előre is köszi!2011. dec. 2. 07:34
1/3 anonim válasza:
mi járunk, szerintem ez a helytől függ, hogí be lehet-e menni.
M i a velencei resort@spa-ba járunk, ott be lehet menni. jó hely. mi 1,5 éves kora óta járunk oda. imádja.
2/3 anonim válasza:
Nem illik bemenni a kimondottan gyerek medencébe. Általában ki is van irva, hogy hány éves korig használhao a pici medemce. Merre laktok? Náluk pl az ovisokat tanitják uszni.
És vannk közepes medenék, ahová nyugodtan be lhet menni mindenkinek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor tényleg megkérdezem inkább az uszitól. Mi Pest egyik peremkerületében lakunk, az ovisokat itt is viszik úszásoktatásra, de ő nem jár oviba, mert itthon vagyok a kicsivel. Ezért gondoltam, hogy én vinném el, de egyedül nem biztos, hogy belemegy. Amúgy nem olyan kis pancsoló szerintem, hanem 80 cm-es mélységű, és elég nagy.
2011. dec. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!