Nagyon drágák a figurás torták?
Be kell menni a cukrászdába és pontosan megmondják az árát mert sok mindentől függ :)
Egy netes cukrászda oldaláról példa: A formatorták árai: 16 szeletes 12300 Ft-tól, 24 szeletes 15800 Ft-tól , 32 szeletes 20000 Ft-tól. A torta árát a formája és a mérete határozza meg.
Nálunk igen.
Én 20 szeletes kukásautót csináltattam a fiamnak a 2. szülinapjára (ami végül hárman vágtunk fel, mert betegek lettünk, és a buli elmaradt).
Ez 11.000 Ft volt, ráadásul szegény gyerekem nem értette, miért akarom a gyönyörű új kukásautóját szétszabdalni, amikor ő játszana vele. Levágtam egy szeletet, elkezdtük enni, ő egy darabig nézte, aztán szépen visszaillesztette a helyére....
Megfogadtam, hogy soha többé nem csináltatok ilyen tortát.
en a szamosban vettem apanak tavaly focilabdat, iden teknosbekat, nagyon szep volt (meg a szamos marcipan nagyon finom), 7600 volt.
nem tudom hany szeletes volt, de mivel marcipantorta volt, es mint olyan, tömény, nem is lehet belole olyan brutal sokat megenni, mindenki rájárt, és igy is egy 3-4 nap volt, mig elfogyott.
ha gondolod, keresek rola kepet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!