Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon drágák a figurás torták?

Nagyon drágák a figurás torták?

Figyelt kérdés
Ikreim jövőhónapba lesznek két évesek,és szeretnénk nekik majd egy micimackós,vagy egy eperkés tortát,kb 30 szeletest.A neten láttam már sok jót,de árak nincsenek írva mellé.
2012. jan. 17. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Be kell menni a cukrászdába és pontosan megmondják az árát mert sok mindentől függ :)

Egy netes cukrászda oldaláról példa: A formatorták árai: 16 szeletes 12300 Ft-tól, 24 szeletes 15800 Ft-tól , 32 szeletes 20000 Ft-tól. A torta árát a formája és a mérete határozza meg.

2012. jan. 17. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk igen.

Én 20 szeletes kukásautót csináltattam a fiamnak a 2. szülinapjára (ami végül hárman vágtunk fel, mert betegek lettünk, és a buli elmaradt).

Ez 11.000 Ft volt, ráadásul szegény gyerekem nem értette, miért akarom a gyönyörű új kukásautóját szétszabdalni, amikor ő játszana vele. Levágtam egy szeletet, elkezdtük enni, ő egy darabig nézte, aztán szépen visszaillesztette a helyére....

Megfogadtam, hogy soha többé nem csináltatok ilyen tortát.

2012. jan. 17. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem olcsó:( Fiam 3. szülinapján (2 hónapja) kisvakondos, 16 szeletes torta volt, ez 11.600 ft-ba került. Budapest.
2012. jan. 17. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:

en a szamosban vettem apanak tavaly focilabdat, iden teknosbekat, nagyon szep volt (meg a szamos marcipan nagyon finom), 7600 volt.

nem tudom hany szeletes volt, de mivel marcipantorta volt, es mint olyan, tömény, nem is lehet belole olyan brutal sokat megenni, mindenki rájárt, és igy is egy 3-4 nap volt, mig elfogyott.

ha gondolod, keresek rola kepet

2012. jan. 17. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam,hogy ilyen drágák...Lehet,hogy akkor nem lesz figurás tortánk,mi kis városba lakunk,szerintem itt nincs valami nagy választék.Majd meglátjuk,mondjuk az utolsó válaszolóé nem volt olyan drága,de szerintem nekünk az a torta kicsi lenne,nekünk legalább 30 szelet kell,nagy a család...köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 18. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor én szerencsés vagyok 3200 ft-ért vettem micimackós formatortát marcipánosat
2012. máj. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!