Hol tudnék venni valami mese figurás sablont? Nagy kb ajtó nagyságúra gondoltam.
Figyelt kérdés
Mert falra szeretnénk festeni, szabad kézzel pedig nem megy2010. szept. 26. 17:38
1/9 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnád, hogy van az a régi fajta diavetítő, valami helyes meseképet kivetítesz és azt rajzolod körbe.
2/9 anonim válasza:
netről letölteni, kinagyítva és kinyomtatni?
3/9 A kérdező kommentje:
diavetítóre gondoltam én is, de nem tudok senkitől kölcsön kérni:(
Neten nézegettem én is de nagyobb képeket nem tudok kinyomtatni
2010. szept. 26. 17:53
4/9 anonim válasza:
hol laksz? én kölcsönadom neked Én nyíregyházi vagyok.
5/9 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! De nagyon messze tőled, Pest megyében, Bp-től nem messze.
De azért köszönöm!
2010. szept. 26. 18:10
7/9 anonim válasza:
Pedagógus ismerősöd nincs?Van a sulikban egy újfajta írásvetítő, ami könnyen vihető ide-oda.Na, azzal istenien lehet bárhova bármekkora figurát kivetíteni.
Ha olyat kölcsön tudnál kérni, az lenne Neked a jó.
Különben vannak fénymásolók, amikkel jól lehet nagyítani.Az A3-as ha nem elég, akkor két részből is össze lehet hozni a figurát.
8/9 A kérdező kommentje:
Vácon
2010. szept. 27. 09:02
9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs olyan ismerősöm akinek lenne, már végigkérdezgettem
2010. szept. 27. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!