Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valamilyen természetes gyógymó...

Valamilyen természetes gyógymódot kimerültségre, idegességre?

Figyelt kérdés
A pihenésen, lazításon kívül. Valamilyen külső segítség, tea, orvosság... Amitől kicsit jobban érezhetném magam és jobban elviselném azt, hogy örökké fáradt és türelmetlen vagyok. 2 pici gyerekem van és semmi segítségem. Keveset alszom, mindig "kellek" valamelyik gyerkőcnek. Egyhuzamban max 2-3 órát pihenek több mint 1 éve. Nagyon szeretem őket és nincs bennem önsajnálat, de érdekelne tudtok-e ajánlani valamit? Van olyan stresszoldó, ami nem altat el, sőt élénkít?
2012. jan. 16. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Vitamin! Komolyan! Sok barátomtól hallottam,hogy multi vitamint,vagy ezeket a Centrum,és ilyen tabikat szedték,és tök felpörögtek tőle,és ha este vették be,nem tudtak aludni sem,tehát mindenképp reggelenként próbáld meg bevenni!
2012. jan. 16. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Hova tabletta.
2012. jan. 16. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is azt mondanám, vitamin, főleg vas és C-vitamin, (én Eisenblut szirupot iszom, minden menzesz után 1 üveggel), és magnézium, Magne B6-ot is szedek reggel-délben-este.

Esténként ihatsz citromfű teát, az is ellazít.

Vagy a Kalium phosphoricum Schüssler só, napi 5*1 tbl.

Én ősszel kezdtem újra dolgozni, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar lemerülök, álladóan betegek vagyunk, ezért ptóbálok én is tuningolni.

2012. jan. 16. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Farkasbogyó ital (Goji berry). Nem olcsó, de megéri...

A Goji berryben.

•67-szer több tiamin (B1-vitamin), mint a barna rizsben,

•2-szer annyi niacin (B3-vitamin) , mint az élesztőben,

•5-ször annyi kálciumot tartalmaz, mint a nyers karfiol.

•2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót.

és - 150%-kal több benne a magnézium mint a spenótban

- 250%- kal több a vas mint a marha steak-ben

- 450%-kal több a kálium mint a banánban

- 1150%-kal több a C-vitamin mint a narancsban

- 12% élelmi rost található

- 12% fehérje található

- Nincs hozzáadott cukor

- Nincs tartósítószer

- Alacsony a glikémiás index (GI)

Ezenkívül van benne: számos nyomelem.

Ellagsav, amely megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású.

A benne lévő béta-karotin, béta-kriptoxantin, zeaxantin és lutein semlegesítik a szabadgyököket, csökkentik a bőrrák kockázatát és az időskori szemproblémák kifejlődését.

Tartalmazza az egyedülálló L.B poliszacharidokat, amelyek szívvédő, rákmegelőző és immunstimuláló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Esszenciális zsírsavakat, E és B csoportú vitaminokat tartalmaz.

Ha bármilyen más kérdésed van vele kapcsolatosan írj nyugodtan!

2012. jan. 18. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Az idegrendszernek kalciumra, magnéziumra van elsősorban szüksége, és alvásra, pihenésre. Ihatsz citromos sört, csak 2%-os, vagy a levendula is nyugtat.
2012. jan. 18. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a Magnézium Sandoz Forte pezsgőtablettát iszom,nagyon jó.Észre vettem hogy több energiám van és nyugodtabb vagyok.
2012. jan. 18. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Citromfű tea, vitaminok magnézium, halolaj kapszula.
2012. jan. 18. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Viniseera kékszőlőmagpor (ha Bp-i vagy, akkor a Westendben is kapható)
2012. jan. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!