Ha "csak" köhög a gyerek, viszitek oviba?
Köszönöm a válaszokat! Nem én pontoztam le senkit, de ezt úgyis gondoljátok :-)
Végülis nem vittem oviba, de még jó is, délelőtt már nagyon köhögött, elvittem orvoshoz, légcsőhurutja van. Kapott gyógyszereket, de azóta csak romlik, mostmár lázas is.
Bementünk az oviba szólni, és mondták, hogy nem csodálkoznak, rengeteg az ilyen beteg most és ott gyógyulnak.
Az a helyzet, hogy én tényleg megértem azokat akik nem tudnak táppénzre menni. Kutya egy világot élünk, én se fogom tudni majd minden köhintésnél itthon tartani, ha visszamegyek dolgozni és a kicsi is oviba megy. Az is nagyon igaz, hogy az immunrendszerük megszokja az ovis betegségeket. Ha csak abba gondolok bele, hogy kiscsoportban az első félév csak betegséggel telt, a másodikban meg az idén egyszer se volt beteg. Érdekes módon én hozom haza az ovis betegségeket, ha ott rámköhint egy kisgyerek. A gyerek bírja.
Viszont nálunk rettentő kevés a dolgozó anyuka, pontosan ismerem őket ki van otthon és ki nem. És az mélységesen felháborít, aki otthon van és mégis agyon betegen viszi a gyereket oviba.
Tegnapi este, amikor bementünk az oviba kislány rohant hozzám, hogy képzeld beteg vagyok. Látszott is rajta. Az anyja meg egész nap a a facebookon lógott, semmi mást nem láttam, csak az ő kiírásait amikor felléptem. ez bosszantó.
Sajnos a dolgozó szülő akinek nincs segítsége nem tud mit tenni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!