Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kor körül van kötelező...

2 éves kor körül van kötelező oltás?

Figyelt kérdés
Decemberben volt 2 éves a fiam és a védőnő nem hívott a 2 éves státusz miatt.Ebben a korban nincs oltás?
2012. jan. 12. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mi köze a státusznak az oltáshoz? mindkettő kötelező egymástól függetlenül. 2 évesen nincs oltás, kötelező státusz viszont van.
2012. jan. 12. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Nem is csupán a kérdésre küldtem a linket, hanem a sok össze-vissza válaszra.

Igen, bizony van, ahol a védőnő és az orvos együtt csinálja a státuszvizsgálatokat, a csecsemőgondzást, amibe ugye a kötelező oltások is beletartoznak... bármernnyire is fura ez némelyeknek.

2012. jan. 12. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
9. vagyok, igaza van a 10.-nek, nem az MMR van 18 hónaposan is. Bocs, nekünk volt ott mindenféle gondunk, így az oltások - kötelező és nem kötelező - is keveredtek, úgyhogy én is megkeveredtem!
2012. jan. 12. 18:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!

Igen nálunk is a 18.hós volt az utolsó.

Még annyit,hogy nálunk mindig a tanácsadással együtt vizsgálta meg a fiam a doki és adta az oltásokat.

Ezért függ össze a 2 éves státusszal.Legalábbis felénk így van.Csak furcsállom,hogy idáig mindig a védőnő hívott és egyeztettünk időpontot a különböző vizsgálatokra,most meg semmi.1 hónapja múlt 2 éves a kisfiam.De akkor rácsörgök én.....

2012. jan. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!