15hós oltás mit okozhat, hogy viselik a babák?
M?ita voltak ezek a botrányok az oltások miatt,többször hallottam maradandó károsodást is oltástól,azóta mindentől félek beadatni agyereknek,mivel ez kötelező ,még nehezebb megtenni.Inkább bevállalnám én..kíváncsi vagyok mik voltak nálatok,hogy viselte a gyerek.Mivel mi 15hósan végig betegek voltunk ,most már 16hós elmúlt így kapja meg,bízok benne,hogy erősebb kicsit már...de a nagy ovis kezdése miatt ,végig betegek voltunk...
kérlek írjátok meg,hogy viselte a kicsitek.Köszi.
ez az oltás a legszemetebb az összes közül! ez élővírusos, konkrétan beadják neki a 3 betegséget csak természetesen legyengítve, így lesz ellenálló ellene.
azért nagyon félni nem kell :) általában a 10. napon jön a láz, majd pöttyök.
nálunk is ez volt a tünet, 2 napig magas láz. baj csak az volt, hogy fiam túl jól reagált a rubeolára, teljesen kijött rajta :( 2 hétig vérvörös rubaola foltos-pöttyös volt- minden orvos azt mondta, hogy ez a fajta reakció nagyon ritka. mégis azt mondom, hogy nagy jó, hogy megkapta, borzasztó lett volna ha átesik rendesen a betegségen :(
Én 00:11-kor írtam. Nem mosolygós, hanem épp ellenkezőleg, szomorú arcos jeleket akartam írni, bocsánat.
Sajnos tényleg sok kisgyermeket ismerek, akik a 15 hós oltás után lettek cukorbetegek, de hát kötelező az oltás...
én kisfiam a nem kötelező,de orvos által nagyon erőltetett,meningococcus c elleni védőoltástól középfülgyulladást kapott,azt mondták az ügyleten,'anyuka,nem gyakran,de előfordul az ilyesmi...'-sajnos...
minden gyerek másként reagál az oltásokra,kisfiam most 14 hónapos,már előre rettegek a 15 hós oltástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!