Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvigyem orvoshoz 3 évesemet...

Elvigyem orvoshoz 3 évesemet felfázással?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a diagnózis, de három hete az utolsó pillanatig tartogatva be-becsorgat a bugyijába az addig szépen időben pisilő lánykám. Szinte minden pisilés előtt bepisil egy kicsit. Ez lehet attól, hogy visszatartási problémái vannak egészségügyi okokból, vagy egyszerűen nem érzi időben az ingert??
2012. jan. 11. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

próbáld ki ezt!

Én is ezt adom a cslaádnak télen:

d-mannóz

orvoshoz elvinném, mert feljebb is mehet a baktérium a vesékre medencegyulladást okozhat...

2012. jan. 11. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:

a felfázás az egy nagyon nagyon fájdalmas betegség! ha azt gondolod felfázott akkor azonnal orvoshoz kell vinni! ha éjjel kezd el fájni neki vagy éjjel kezd véreset pisilni akkor éjjel kell menni. mondjuk a gyereket nem is feltétlenül kell vinni mert nem vizsgálják ha a fenti tünetek vannak csak adják az antibiotikumot!

de ha "csak" bepisil akkor nem hiszem, hogy erre a nagyon csúnya betegségre kéne gyanakodnod, akkor fel sem állna a biliről és zokogna a fájdalomtól :(

2012. jan. 11. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem olyan biztos az, hogy annyira fáj, hogy fel sem tud állni a biliről...

Mióta az eszemet tudom, hajlamos vagyok a felfázásra, ami lehet nagyon alattomos is, mint amit a kérdező is írt tünetként és semmi fájdalom nem társul hozzá. Én elvinném orvoshoz, inkább előb, mint később és nagyobb baj legyen, mert ezek az alattomos tünetek fertőzik tovább a petefészket és a méhet.

2012. jan. 11. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a legjobb ha orvoshoz viszed.
2012. jan. 12. 06:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A húgyúti fertőzés nagyon veszélyes dolog, nem szabad vele viccelni. A veséje károsodhat. Vidd el, leadtok egy pisil a laborban és kizárják a húgyútit.
2012. jan. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!