Elvigyem orvoshoz 3 évesemet felfázással?
próbáld ki ezt!
Én is ezt adom a cslaádnak télen:
d-mannóz
orvoshoz elvinném, mert feljebb is mehet a baktérium a vesékre medencegyulladást okozhat...
a felfázás az egy nagyon nagyon fájdalmas betegség! ha azt gondolod felfázott akkor azonnal orvoshoz kell vinni! ha éjjel kezd el fájni neki vagy éjjel kezd véreset pisilni akkor éjjel kell menni. mondjuk a gyereket nem is feltétlenül kell vinni mert nem vizsgálják ha a fenti tünetek vannak csak adják az antibiotikumot!
de ha "csak" bepisil akkor nem hiszem, hogy erre a nagyon csúnya betegségre kéne gyanakodnod, akkor fel sem állna a biliről és zokogna a fájdalomtól :(
Nem olyan biztos az, hogy annyira fáj, hogy fel sem tud állni a biliről...
Mióta az eszemet tudom, hajlamos vagyok a felfázásra, ami lehet nagyon alattomos is, mint amit a kérdező is írt tünetként és semmi fájdalom nem társul hozzá. Én elvinném orvoshoz, inkább előb, mint később és nagyobb baj legyen, mert ezek az alattomos tünetek fertőzik tovább a petefészket és a méhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!