Előfordult már hogy kisgyereked orrszívás közben hányt, vagy ha jobban felzaklatta magát?
Figyelt kérdés
2 éves kislány, és másfél hete kezdtük a bölcsit. Tegnap reggel orrszíváskor hányt, eléggé tiltakozott, sírt, és a vége ez lett. Ma pedig nekiment a ház falának motorral, lenyúzta az orrát meg a homlokát, szintén sírt nagyon, majd jött a hányás. Nem tűnik betegnek, az orra folyik kicsit, de az minimális. Vajon mitől lehet ez?2012. jan. 11. 20:02
1/4 anonim válasza:
igen, de fájt a torka is, amiatt szokott hányni, meg köhögéstől. És ugye az orrát is pont szívtam. Sugárban hányt, brrr. Szerintem a kisgyerekeknek érzékeny a gyomra, sőt felnőttként is sokszor van hányingerem, ha ideges vagyok, gyerekként meg öklendezni is szoktam. Majd kinövi, ha nem betegségtől van.
2/4 anonim válasza:
Kislányomat sohan nem lehett/lehet hisztizni hagyni,mert elhányja magát.Nem 20 perc után,hanem 2!!!Remélem kinövi.
3/4 anonim válasza:
előfordul nálunk is hányás,orrszíváskor is nagy hisztikor is.hisztikor még az is,hogy nem vesz levegőt,és elájul.szerencsére ritkán
4/4 A kérdező kommentje:
Uh, úgy látom hogy akkor nem vagyunk ezzel egyedül. Nálunk ez most kezdődött, már kezdtem azt hinni, hogy idegi alapon a bölcsis beszoktatás miatt van. De ezek szerint simán lehet csak úgy magától is. Remélem mindenkinél javul majd a helyzet idővel!
2012. jan. 11. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!