Milyen immunerősítő van 7 hónapos babáknak
(tápszeres)? Már 3 * volt megfázva. És milyen orrcsepp
vált be nektek orrszívás után? Nem tud aludni, be van
dugulva az orra.
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 11:55
1/8 anonim válasza:
Mi Sterimart orrsprayt használunk a 3 éves kisfiamnál, ha meg van fázva, és utána csináljuk az orrszívást. Majd ez után ha nagyon meg van fázva, szoktunk orrcseppezni Nasivinnal
2012. jan. 1. 12:00
2/8 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert szerintem neki semmilyen. 7 hónaposan saját immunsejtjei még, anyai immunsejtjei már nincsenek. 3-4 éves kor alatt nem is nagyon ajánlanak semmi ilyen készítményt, mert nem hatásos.
Illetve adhatsz neki probiotikumot, vannak már babáknak is, nekünk bevált, megfázás ellen is.
És az orrcseppel is vigyázz, mert nagyon veszélyesek lehetnek, inkább csak sós vízzel öbölgesd, párásíts hidegpárásítóval.
2012. jan. 1. 12:02
3/8 anonim válasza:
Porszívózás előtt dr theis sósvizes, utána napi mx napi 2x Nasivin (babáknak) ez szerintem valami csodaszer.
2012. jan. 1. 13:36
4/8 anonim válasza:
Bármilyen folyadékba tehetsz neki cebion cseppet, ez c vitamin, ahány kilo annyi cseppet. Kis fiam is ez kapja és még nem volt beteg(5 hónapos). Éjszakára pedig bekenheted Luuf balzsammal a kis mellkasát.
2012. jan. 1. 14:47
5/8 anonim válasza:
SOHA DE SOHA NE KEMD A LUUF BALZSAMMAL A MELLKASÁT A GYEREKNEK!
Basszus, rá is van írva!!!
2012. jan. 11. 15:26
6/8 anonim válasza:
igen az van a papírján, hogy a hátát kell bekenni, de semmi baja nem lesz, ha egy kicsit a mellkasára is kensz.
2012. jan. 12. 12:03
7/8 anonim válasza:
Már hogyne lenne baja, nem véletlenül nem lehet mellkasra kenni, esetleg nagyobb gyereknél már igen, de egy 7 hónaposnál biztos, hogy nem. Az erős szag szétbarmolja az orrnyálkahártyáját, a tüdejét is irritálhatja, és még sorolhatnám. Én tuti nem kenném a 7 hónapos gyerekem mellkasára. Mi is használtuk náthás időszakban, reggel este a hátát bekentem, olyan jó hatással volt, hogy az valami csoda.
De mindenki oda keni ahova akarja:-)
2012. jan. 12. 16:40
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell még ebben a korban erősíteni az immunrendszerét, de cebion cseppet adhatsz neki ha meg van fázva. Mi a physiomer baby-t használjuk ez tengervizes orr spray. Jobb mint pl. a sterimar mert nincs benne hajtógáz, és fekvő helyzetben is lehet használni. És jó nagy kiszerelésű. Mielőtt leszívom az orrszívóval mindig befújok vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!