Milyen könyvet, újságot ajánlotok amiben traktorok meg markológép kombájn, ilyesmik vannak?
Figyelt kérdés
A kisfiam másfél éves, nagyon szereti nézegetni őket, de nem a rajzoltakat ami mesés, hanem ami megszólalásig hasonlít az eredetihez... Már arra is gondoltam, hogy kivágok vmiből képeket traktorokról, úthengerről, csak nincs ilyen újságom. Ötlet?2012. jan. 11. 09:59
1/6 anonim válasza:
az én fiam is nagyon odavan a munkagépekért. A libriben sikerült neki pár ilyen témájú, szuper könyvet venni.
Volt egy, ami kihajtható füles, kukucskálós. Nézz mögé - munkagépek a címe, azóta is nagy kedvenc. Az Egmont kiadó is adott ki Bob mesteres matricás könyvet, igazi gépekkel.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Bár az én fiam már 2,5 éves őt már jobban lekötik a foglalkoztató kiskönyvek.Karácsonyra kapott egy matricás könyvet,munkagépek a címe(Alexandra könyvkiadó)800 ft ért vettem. Ebbe van sok féle gép és nagyon élvezi a ragasztgatást!(fényképes)
A másik: Az Expressznek is van újságja amibe rengeteg munkagép van,azt is nagyon szereti nézegetni,ez 400 ft körül van.
3/6 anonim válasza:
Libriben kapható a Lépésről lépésre sorozat, abból mi megvettük "A járművek" és az "Autók, kamionok, munkagépek" címűt. Nagyon jók, nagy fotók vannak benne igazi járművekről. Én kisfiam is imádja őket.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. jan. 12. 12:54
6/6 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!