Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen könyvet, újságot...

Milyen könyvet, újságot ajánlotok amiben traktorok meg markológép kombájn, ilyesmik vannak?

Figyelt kérdés
A kisfiam másfél éves, nagyon szereti nézegetni őket, de nem a rajzoltakat ami mesés, hanem ami megszólalásig hasonlít az eredetihez... Már arra is gondoltam, hogy kivágok vmiből képeket traktorokról, úthengerről, csak nincs ilyen újságom. Ötlet?
2012. jan. 11. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

az én fiam is nagyon odavan a munkagépekért. A libriben sikerült neki pár ilyen témájú, szuper könyvet venni.

Volt egy, ami kihajtható füles, kukucskálós. Nézz mögé - munkagépek a címe, azóta is nagy kedvenc. Az Egmont kiadó is adott ki Bob mesteres matricás könyvet, igazi gépekkel.

2012. jan. 11. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár az én fiam már 2,5 éves őt már jobban lekötik a foglalkoztató kiskönyvek.Karácsonyra kapott egy matricás könyvet,munkagépek a címe(Alexandra könyvkiadó)800 ft ért vettem. Ebbe van sok féle gép és nagyon élvezi a ragasztgatást!(fényképes)

A másik: Az Expressznek is van újságja amibe rengeteg munkagép van,azt is nagyon szereti nézegetni,ez 400 ft körül van.

2012. jan. 11. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Libriben kapható a Lépésről lépésre sorozat, abból mi megvettük "A járművek" és az "Autók, kamionok, munkagépek" címűt. Nagyon jók, nagy fotók vannak benne igazi járművekről. Én kisfiam is imádja őket.
2012. jan. 12. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. jan. 12. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2012. jan. 12. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

bocsi, hogy internetes, de ezen minden rajta van

2012. febr. 24. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!