Belemertek vágni a babaprojektbe?
Nálunk 1 gyerkőc van, mindig is szerettünk volna mégegyet. Nem élünk sem rosszul, sem jól, átlag.
De minden ára emelkedik, egyre enyhén fogalmazva érdekesebb ebben az országban minden.
Nagyon vágyom rá, de nem szeretném ha nélkülöznünk kéne későbbiekben egy szívből jövő döntés miatt.
Titeket visszatart ez az egész világ helyzet egy újabb gyermek vállalástól?
De bátrak vagytok .. a többség. Elismerésem, de most komolyan.
Én nagyon aggódom h nem fogjuk tudni úgy eltartani Őket, mint ahogy az elvárható lenne. Nem szeretném h nélkülözzenek.
Tudom h mindig is lesz vmi probléma, ami elgondolkodtató, de mióta terhes lettem (4,5 éve volt) azóta rengeteg dolog változott, gyengébb fizetés, 2szeresre növekedett törlesztők, benzinárak stb.
Most elvagyunk, szépen hónapról hónapra. De a fizetésem kiesésével, + növekvő költségekkel ... hát bizony tartok tőle.
Szia!
Nálunk 2 gyerek van. az szerintem még belefér. a testvér fontos. ők még ha nincs is más lehetőség, simán el vannak egy szobában. az én véleményem szerint a 3 gyerek a rizikósabb. oda, nagyobb autó kell ( már ha van ), csak kéne még egy szoba és azért az már tényleg nagyobb költség.
Szóval szerintem vágjatok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!