Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Belemertek vágni a babaprojektbe?

Belemertek vágni a babaprojektbe?

Figyelt kérdés

Nálunk 1 gyerkőc van, mindig is szerettünk volna mégegyet. Nem élünk sem rosszul, sem jól, átlag.

De minden ára emelkedik, egyre enyhén fogalmazva érdekesebb ebben az országban minden.

Nagyon vágyom rá, de nem szeretném ha nélkülöznünk kéne későbbiekben egy szívből jövő döntés miatt.

Titeket visszatart ez az egész világ helyzet egy újabb gyermek vállalástól?

2012. jan. 10. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia!Igen minket sajnos visszatart!!Helyünk van elég!!!Szeretnénk is tesót de nem most!!A hitelünk van h eléri a 130 e Ft-ot a 50-60 e ft helyett.Plussz a Párom csak autóval tud közlekedni.Vállalkozó sosem boztos semmi.Pont abban az évben mikor terhes voltam 2009 több mint 7 millió forintunkat nem fizették ki ne mondjam akkor h ki voltam.Az elég tanuló pénz volt nekem.mai napig nem hevertük ki azt a hiányt.És igen nem csak a mostantól félek hanem a később ha már felső suliba fognak járni.mi lesz??nem a ruha,kaja.hanem h kitudjam rendesen tanítani legyen belőle vki.egyre nagyobb k@kiban vagyunk azt érzem és félek a jővőtől....
2012. jan. 10. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
minket nem tart vissza.ahogy az egyik válaszoló irta,soha nincs idő lenne a gyerekvállalósra,akkor már az elsőt sem szültem volna meg.falun élünk,ami olyan megtermeljük,igy jóval olcsóbb,mintha megvenném.
2012. jan. 10. 14:09
 13/16 A kérdező kommentje:

De bátrak vagytok .. a többség. Elismerésem, de most komolyan.

Én nagyon aggódom h nem fogjuk tudni úgy eltartani Őket, mint ahogy az elvárható lenne. Nem szeretném h nélkülözzenek.

Tudom h mindig is lesz vmi probléma, ami elgondolkodtató, de mióta terhes lettem (4,5 éve volt) azóta rengeteg dolog változott, gyengébb fizetés, 2szeresre növekedett törlesztők, benzinárak stb.

Most elvagyunk, szépen hónapról hónapra. De a fizetésem kiesésével, + növekvő költségekkel ... hát bizony tartok tőle.

2012. jan. 10. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 2 gyerek van. az szerintem még belefér. a testvér fontos. ők még ha nincs is más lehetőség, simán el vannak egy szobában. az én véleményem szerint a 3 gyerek a rizikósabb. oda, nagyobb autó kell ( már ha van ), csak kéne még egy szoba és azért az már tényleg nagyobb költség.

Szóval szerintem vágjatok bele.

2012. jan. 10. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi most várjuk a harmadik gyereket,nem tart vissza a gazdasági helyzet. Ennyi erővel soha senki nem szülne egyet sem.. Vágjatok bele!!
2012. jan. 10. 16:31
 16/16 TKI Ibolya ***** válasza:
Én mindig azt mondom hogy pénzen sok mindent megvehetsz a gyerekednek de a testvéri szeretetet azt nem.Lehet hogy nem fog anyagi szempontból nélkülözni a gyereked csak testvére nem lesz pedig az fontos.Fontos hogy legyen akivel egy életen át összeköti valami láthatatlan kötelék ,akivel lehet huncutkodni anya ellen a paplan alatt,akire lehet számítani a bajban.Nekem nagyon jó a kapcsolatom a testvéremmel és a gyerekeim is imádják egymást.A két nagy rajong a kicsiért és a suliban a nagy segítette a középsőt a beszokásban.
2012. jan. 11. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!