Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Belemertek vágni a babaprojektbe?

Belemertek vágni a babaprojektbe?

Figyelt kérdés

Nálunk 1 gyerkőc van, mindig is szerettünk volna mégegyet. Nem élünk sem rosszul, sem jól, átlag.

De minden ára emelkedik, egyre enyhén fogalmazva érdekesebb ebben az országban minden.

Nagyon vágyom rá, de nem szeretném ha nélkülöznünk kéne későbbiekben egy szívből jövő döntés miatt.

Titeket visszatart ez az egész világ helyzet egy újabb gyermek vállalástól?

2012. jan. 10. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem tart vissza.
2012. jan. 10. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. jan. 10. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tart vissza, viszont eldöntöttem, hogy idén hatalmas konyhakertem lesz. Ezzel is spórolok.
2012. jan. 10. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen.
 5/16 anonim ***** válasza:
Az igenem arra vonatkozott, hogy igen visszatart... nem pedig a fő kérdésre. Sajnos.
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tart vissza, mert szerintem soha nincs olyan, hogy alkalmas politikai és társadalmi környezet a gyerekvállalásra. Évszázadokkal ezelőtt sem, évtizedekkel ezelőtt sem, és nem is hiszem, hogy jobb lesz valaha. De gyereket szeretnék, és pont. :)
2012. jan. 10. 13:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Engem elsősorban nem ez tart vissza. De ha belegondolok abba, amit írtál, akkor az jut eszembe, hogy amíg pici, addig nincs gond, mert megörökli a tesó ruháit, játékait, egyéb felszereléseit. Később viszont már több hely is kell nekik, és egy nagyobb lakásba való költözés elképzelhetetlen a mai Magyarországon, legalábbis számunkra.
2012. jan. 10. 13:38
 8/16 TKI Ibolya ***** válasza:
Ebben az országban mindig érdekes volt a helyzet ennek alapján egyet sem szabadna vállalni.De kérdésedre a válasz nem ,nem tartott vissza sohasem három gyermekem van.
2012. jan. 10. 13:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Mi bele mertünk vágni. Ha nem lenne munkánk, ha nagyon szegények lennénk, ha nem lenne lakásunk, vagy biztos albérletünk vagy bármi nehezítő körülmény lenne még pluszban, akkor persze csakis átgondoltan vállalnék vagy nem vállalnék gyereket. De mivel a körülményeink normálisak (átlagosak), ezért igen belevágtunk a babaprojektbe.

Mindig vannak nehézségek, és igen szar a világ, de mikor volt jobb?

Persze nem fogok egymás után nem tudom hány gyerkőcöt szülni, arra tudom, hogy nem lenne lehetőségem, türelmem, sem akaratom. De 2 gyereket szeretnénk. Valahogy megoldjuk, hogy nekik is jó legyen az életük.

2012. jan. 10. 13:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Igen, a 3. gyerekünket várjuk.

Keresgélj egy kicsit a kérdések között, nagyon sok ilyen kérdés volt az elmúlt pár napban.

Többek között ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. jan. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!