Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran váltasz sampont...

Milyen gyakran váltasz sampont gyermekednél?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 16:22
 1/10 A kérdező kommentje:
És melyik vált be a legjobban?
2012. jan. 9. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam cserélgetni.Nekunk a kamillás j§j jott be.
2012. jan. 9. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éves a kisfiam, a születése óta ugyanazt a sampont használjuk. (Gabi-babasampon)
2012. jan. 9. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is a kamillás Johnson&JohnsonMióta megszületett.Már 3ève.
2012. jan. 9. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy ideig Eucerint használtam, aztán Mustela hab alapú sampont (ezt lehet hogy nem árulják Mo-n). Elég drágák, de a kislányomnak az elején ekcémás volt a bőre, ezek váltak be nála a hajára és a bőrére is.
2012. jan. 9. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Én az elején Gabit használtam, amitől tiszta kiütés lett, marta a szemét. Pár hónapos volt, amikor áttértünk a Babé koszmó elleni samponra, azóta csak azt használom. Igaz nagyon drága, de nagyon kevés kell belőle, 3 és fél éve lassan, hogy hű vagyok ehhez a márkához.
2012. jan. 9. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Kezdettől Johnson's Babay sampont használunk.
2012. jan. 9. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A jonson termékektől mindkét gyerekem kipattogott.Ami megfelelő Baba termékek....
2012. jan. 9. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
A Johnsontól ekcémás lett. Átálltunk a Babéra, mert koszmós is volt picit. Azóta ezt használjuk, nagyon jó sampon.
2012. jan. 9. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egyik márkához sem vagyok hű... Mindig szimpátia alapján választok, doboz illetve illat alapján, általában drogériákban. Eddig egyikre sem volt panasz. :)
2012. jan. 10. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!