Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesnél ha nem megy a hasa...

3 évesnél ha nem megy a hasa csak hány az gyomorrontás?

Figyelt kérdés
Mit javasoltok rá, hogy kicsit könnyítsem a helyzetet? Szegénykémnek nem megy a hasa, tegnap kicsit megfázott, most hányt 2× is. Esetleg a nátha húzódhatott rá?

2012. jan. 7. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyeld hogy lázasodik-e a kicsid. Van most egy hányós hasmenéses lázas vírus. A lányomnak csak a hasa ment, nem hányt de így is 4-5 nap volt mire jobban lett. Probiotikumot kellett adjak neki, (Pro+ Kid, vagy Lactiv baby) és itatni kellett meg lázat csillapítani, az evőeszközöket stb pedig fertőtleníteni. Mivel ez a vírus felnőttekre is átmegy, így kell védekezni.

Ha nincs láza, akár lehet gyomorrontás is, de ha semmi szokatlant nem evett, akkor más oka lehet. Nátha ilyen gyorsan nem húzódik rá, valami más lehet a baj. Hívd fel telefonon az ügyeletet ha nem javul a kicsid. Jobbulást!

2012. jan. 7. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:

vidd el ügyeletre

mandulagyulladásnál szokott a fiam hányni(ha nekem van man.gyulladásom én is szoktam)

mit mondott fáj valamije?

2012. jan. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!