Bábszínház hány éves kortól ajánlott?
Figyelt kérdés
Lesz egy jó kis előadás a hétvégén, 2,5 éves gyerek tudja már élvezni a bábszínházat?2012. jan. 6. 08:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem, de nem biztos, hogy én vagyok a neked megfelelő ember, mert alapvetően nem rajongok a bábszínházért. :)
Nálunk az oviban a középsősöket már viszik (persze nem „nagy bábszínházba, hanem jönnek előadással az óvodába, vagy a „művházba”), a fiam szerette.
2/3 anonim válasza:
3 éves kortól már szerintem el lehet vinni, bár lehet, hogy nem fogja végigülni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem még kicsi, de nyilván gyerekfüggő is. Az biztos, hogy én elvittem a 4 éves lányomat, és még ő is alig bírta végigülni, a nála kisebbek közül pedig sokan hazamentek közben. De volt olyan kisfiú (a lányomnál biztosan fiatalabb), aki szépen végigülte. Talán egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!