2,5 évesnek adhatok jovita lándzsás útifű szirupot, ha csak 3év felett ajánlott?
Figyelt kérdés
2 napja megvan fázva,inkább taknyos,de néha köhécsel,és a gyógyszertárban ezt ajánlották és itthon néztem hogy 3 év felett ajánlott.Most adjak neki vagy ha nem nagyon köhög hagyjam?Csak gondoltam ez nem gyógyszer hanem gyógynövényes és jó lesz neki.2011. nov. 17. 13:02
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ha 3 év felett ajánlott, akkor ne adj neki. Adjál neki hársfateát mézzel az is jó köhögésre.
2/4 anonim válasza:
Az előírt (5 ml) mennyiségnél kevesebbet adhatsz, de ha tényleg nem köhög nagyon akkor valóban sokkal jobb a hársfa tea hársmézzel.
3/4 anonim válasza:
Szia! Bár én nem ezt a fajta lándzsás útifüvet adtam 14 hónapos kislányomnak, hanem a vitaplus-osat, de arra nem volt ráírva, hogy ne adhatnám. És 3 nap alatt helyrehozta őt, pedig előtte próbálkoztam a doktornő által javasolt c-vitaminnal, meg kalciummal 3 hétig, de nem volt javulás. Mondjuk, ha rá van írva, lehet én sem adnám.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem adom neki inkább,majd elteszem.
Veszek inkább Stodal-t,mert az jó arra is ha aazért köhög hogy hátul a torkára lefolyik az orrváladék és ingerli.Szerintem amiatt köhög.Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 17. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!