Lándzsás útifű szirupot lehet szedni?
Figyelt kérdés
Megfáztam, fáj a torkom és iszonyúan irritál a köhögés. 32 hetes vagyok2010. dec. 1. 21:35
1/7 anonim válasza:
Szia, sztem nyugodtan, nekem sajnos ennél durvább gyógyszert is kellett szednem terhességem alatt, de hála Istennek semmi baja nem lett a babának, most lesz 2 éves:-),ja és inkább szakadjon csak fel, minthogy a letapadt nyák gubancot okozzon, azt nehezebb kezelni. Jobbulást! :-)
2/7 anonim válasza:
Én használtam az első terhességemnél is (15 hós, szépséges fiúcska, semmi baja, természetesen), most is használtam, amikor 13 hetesen megfáztam. A dokim szerint is lehet. Meg pici babának is adni lehet keveset, nem hiszem, hogy egy kismamának ártana.
3/7 anonim válasza:
Gyógynövénykönyv nem ajánlja kismamáknak a lándzsás útifüvet szirupként, legfeljebb híg teaként. Ettől függetlenül nem hinném, hogy nagy galibát okoz.
4/7 anonim válasza:
Nekem ajánlotta a háziorvos köhögésre. De figyelj a patikában, mert kettő féle van, az egyiket alkoholban oldják. A Dr. Theiss-es a jó. Borzalmas az íze, de használ. A Stodal szirupot is használhatod, homeopátiás cucc. Egyébként nekem a gyerekeknek való patikás kevert köptetőt adta. :)
Amit még ajánlott, hogy forraljak fel egy fazék vizet jó sok sóval és éjszakára tegyem az ágyam mellé. Nekem nagyon jó volt, tényleg nyugtatta a nyálkahártyát. (Napközben is gőzöltem, ha nagyon kínzott a fuldokló érzés.)
Most a férjem köhögős beteg, a gőzölés miatt már két napja nyugodtak az éjszakák.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát elég borzalmas volt az éjszakám, folyton köhögtem, úgyhogy valamit már muszáj lesz bevennem, mert a méz nem használ. :((
2010. dec. 2. 09:45
6/7 anonim válasza:
igen, lehet szedni, de nekem semmit nem használt. Helyette ami bevált, az a sinupret drazsé. Szintén gyógynövényes, és szedhető terhesen is. Jobbulást!
7/7 Kriszta66 válasza:
Lehet használni én is ezt használtam , csak nem rögtön hat hanem 1 2 nap mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!