Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik játékporszívót vegyem...

Melyik játékporszívót vegyem a kislányomnak?

Figyelt kérdés

[link]

vagy ezt:

[link]

megköszönném, ha tudna róluk véleményt írni, akiknek van valamelyik! :)

2012. jan. 2. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyformák így én a pirosat venném, mert az jobban hasonlít egy igazira és csak 2 elemmel működik.

Neked milyen színű a porszívód, mert ha a kettő közül valamelyik akkor érdemes azt a színt választani így még jobban úgy érzi a kislányod, hogy az övé is olyan, mint anyáé :)

2012. jan. 2. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Kék :)) Amúgy én is a pirosat néztem ki, egyrészt mert jobban tetszik (szerintem még irigykedni is fogok, milyen jó porszívója van :)), másrészt, mert tényleg jobban hasonlít az igazira, és a csöve is hosszabnak tűnik. Viszont a sárgához meg oda van írva (mondjuk nem a belinkelt oldalon), hogy igazi szívóereje van. Bár lehet, hogy a pirosnak is van, csak az nincs odaírva. Hátha van valakinek, aki tud írni tapasztalatokat. :)
2012. jan. 2. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk nagyon régen volt gyerekporszívónk, alig játszottak vele, mert ez is ugyanúgy van a gyerekeknél mint a mobiltelefon. Kaphat ő bármilyet, akkor is az anyáé a legjobb.

A sárgának abból látszik az igazi szívóerő, hogy a tetején van egy átlátszó műanyag tartály. Abban hungarocell golyók vannak, azok a fehér kis izék, amiket látsz. Ha ezeket szétszórod, akkor max ezt fel tudja szívni. A miénk még ezt sem bírta, így pár nap múlva kidobtam a golyókat:)

A piros gondolom meg csak zúg, de nem szív, ott nem látom a tartályt a fotón.

2012. jan. 2. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Attól nem nagyon félek, hogy a kislányom nem szívesen játszana vele.. :) Karácsonyra kiskonyhát kapott (addig az én konyhában tüsténkedett :)), de amióta megvan a kiskonyhája, ki sem lehet előle robbantani. :)) Remélem mindenesetre, hogy a porszívóval is ez lesz. :) Azért néztem valami komolyabbat, hogy hátha az ugyanannyira érdekli majd mint az igazi, hamár teljesen ugyanúgy néz ki. :) Végül felhívtam az eladót, és megkérdeztem, mi a különbség a két porszívó között, azt mondta semmi, pici szívóereje mindkettőnek van. Úgyhogy végül megrendeltem a pirosat, remélem, beválik. :) Még egyszer köszi mindenkinek a választ, ment a zöld kéz!
2012. jan. 2. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom ajándékba kapott a rokonoktól játék porszívót, kb. egy hétig állandóan azzal játszott, utána pedig megunta, és mostanában csak ritkán játszik vele, úgyhogy én személy szerint nem vennék. Viszont ezek közül a piros jobban tetszik, tényleg olyan, mint az igazi. :)
2012. jan. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!