A fantomalt porról mit tudtok? Ma voltunk gasztrón ott írták kislányomnak.
Figyelt kérdés
februárba lesz kislányom 2 éves,és 10 kiló.A doki szerint le van maradva a súlya,azért írta,meg a Kreont is kell mellé adnom.Ikertesójának 10k 13dk a súlya,neki csak a kreont kell szednie2011. dec. 15. 17:35
1/5 anonim válasza:
Mi is kaptunk ilyet a kisfiammal, egy táplálék dúsitó por, az ételébe kell belekeverni.Mondjuk nekünk éppen nem használt semmit , attól sem hízott jobban.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Nektek mennyi kellett belőle naponta?Nekünk úgy írta fel,hogy 3*1kávéskanállal.Italba is bele lehet tenni?
2011. dec. 15. 19:15
3/5 anonim válasza:
Szia! Az én lányom 20hós lesz most 22-én. Neki volt egy hetes hasmenése igy fogyott. Ő elötte 9070volt,most 8780. S 2600al született. Nem tudom a te lányod mekkorán született.
A Fantomaltot bármibe belelehet keverni.Vizoldékony. Iztelen szóval nem lehet észrevenni.. S ha rászorod mondjuk a rizsre és az kicsit vizes az is feloldja..
Remélem nektek segiteni fog.Nekünk se segitett sokat,most ez a hasmars segitett.
4/5 A kérdező kommentje:
ő 1610g-al született.Remélem jó lesz ez a szer,és nem feleslegesen fogom neki adni.Ő amúgy fogyni nem fogyott,csak lassan hízik.
2011. dec. 16. 09:51
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem rossz abszolut a sulya:) Jól összeszedte megát!Az én lányom is ilyen kis pille sulyú,s lassan hizik.De amig nem fogy és hizik/hizogat nincs baj:) Remélem nektek segit!:)2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!