Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Homeós nyugtató létezik? Néha...

Homeós nyugtató létezik? Néha már úgy kiakadok a két kicsitől, nyafi, hiszti, nem csinálom, civakodás, stb-től, hogy ordítok rájuk, aztán meg nagyon rosszul érzem emiatt magam.

Figyelt kérdés

2012. jan. 1. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Sedatif PC! Homeopátiás, és nyugtató. :)
2012. jan. 1. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi,még várok válaszokat,mert ez nem igazán hat.Most olvasgattam,hogy van olyan hogy valeriána,ez vény nélküli?Vezetést befojásol?
2012. jan. 1. 21:27
 3/8 anonim válasza:
Valeriana akkor befolyásolja a vezetést ha beveszel vagy 10 darabot. Egyébként nem.
2012. jan. 1. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Sedacur forte. Gyógynövényes és nem lehet hozzászokni. Esténként beveszel elalvás előtt 2 szemet, és meglátod jobb lesz. Illetve Magne B6 ami még nekem bejött.
2012. jan. 1. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Sedatif PCt szedtem, de az nem annyira jött be, ésnem elég alkalmanként bevenni, hanem hosszabb ideig kell, hogy hasson. Nekem a Nervenpflege vált be, ami egy borzasztóan büdös és rossz ízű gyógynövényes tabletta, de nagyon jó nyugtató hatású. Esetleg tehetsz fel párologtatóba citromfű vagy levendula olajat, azok is jó hatással vannak az idegekre.
2012. jan. 1. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

A Hova ugyan nem homeós, de növényi alapú, vény nélkül kapható, és én néha azt kapok be, ha már elfogy a türelmem. :)

[link]

2012. jan. 1. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én még nem találtam gyógymódot:(

Sedatif pc nem vált be, Magnézium és B6 vitamin dettó.

Jártam injekcióra, az addig hatott, amíg a kúra tartott.

Ami nekem segítene, az a kimozdulás lenne, legalább heti fél nap, amikor EGYEDÜL vagyok, azt csinálom amit akarok, oda megyek ahova akarok. De nincs rá módom, sajnos:(

2 kicsi van, egyik már ovis, a másik pedig 2 éves. A lehető legjobb korszak:(

2012. jan. 2. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ugy látom nem vagyok egyedül.Nállunk is két kicsi van,4éves és 20 hónapos,most valahogy mindig egyszerre megy a nyafi,hiszti,de nem mindig sikerül ezt higgadtan lereagálni.Már szégyen-nem szégyen,de nagyon várom,hogy újra dolgozhassak és van isebben valami,mert sokfelől hallottam,hogy a munka+gyereke jobb,mint egésznap otthon a gyerekekkel,kimozdulni se nagyon lehet,főleg most.Pénz nem igen van játszóházra és ilyesmikre.
2012. jan. 3. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!