Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Válaszoltok gyorsan, mit...

Válaszoltok gyorsan, mit csináljak? Dac!

Figyelt kérdés

Kisfiam 2,5 éves. Lehajított egy ruhát az ágyról. Szóltam neki, hogy hozza vissza, de csak feleselt, hogy nem. Elegem lett, életemben először (és utoljára is ...) fenéken csaptam. Erre keservesen elkezdett sírni, majd amikor abbahagyta, tovább folytatta a feleselést, és nem hozza vissza. Most azt mondtam, hogy akkor nem foglalkozom vele.

Legszívesebben felkapnám azt a nyamvadt felsőt a földről, de már nem tehetem. Ja, mielőtt a fenekére csaptam volna kértem szépen-csúnyán, mindenhogy.

Most mit csináljak?????

2011. dec. 31. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg a kezét, vegyétek fel együtt, és tegyétek a megfelelő helyre.
2011. dec. 31. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én életemben egyszer ütöttem meg, és soha többet! Úgy szájon vágtam a feleselés miatt, hogy felrepedt a szája és vérezni kezdett. Akkora lelkiismeret furdalásom volt, hogy inkább hagytam, hagy fetrengjen a földön, üvöltsön mint a ki nem normális, verje magát. Mindenki hülyének nézett, hogy hogyan tűrhetem el. Mindegy volt, hogy játszótér, bolt stb. Most 14 éves és mindig elmondom neki, hogy tehette, hogy így viselkedett. Mára már jókat nevetünk rajta. Én főleg akkor, mikor mondom neki, hogy kívánom, hogy átélje ugyanezeket majd a sajátjával. :) Lepontozást nem kérek, nem azért írtam, csak sztoriztam. :)
2011. dec. 31. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Hát emiatt a fenekére verni... Lesz még húzósabb műsora is, elhiheted. Akkor mi lesz? El kellett volna terelni a figyelmét. Pl fogadjunk hogy én tudom gyorsabban visszatenni azt a ruhát.
2011. dec. 31. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is volt ilyen,én is megfogtam a kezét és mondtam na most felvesszük,de persze érezte a hangomon és a szorításon,hogy nagyon nem örülök,mindig felvette amit ledobott.
2011. dec. 31. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem elég annyit mondanom, hogy "légyszíves vedd fel a földről azt, amit ledobtál" és jobb esetben már csinálja is. Ha nem csinálja, akkor sem veszem fel, marad ott. Imádja az apját, szóval azt is be szoktam vetni, hogy "vedd fel, különben apa meglátja és mérges lesz". Akkor is fel szokta venni. Most még könnyű, mert kicsi. De nem tudom elképzelni, hogy mi lesz 2-3 év múlva...
2011. dec. 31. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Volt már húzósabb műsora is...

Csak most lett elegem. Nem arról van szó, hogy ledobott egy felsőt, ez így önmagában nem sok, csak az, hogy sokadjára történik olyan, hogy nem csinálja azt, amit kérek. Hogy ha ledobta (stb..) akkor ő is vegye fel.

A fenékre csapást meg nem bántam meg, már vígan rohangál. Én meg rájöttem, hogy fölösleges is, mert ugyanúgy nem hat rá.

Végül az lett, hogy vele együtt fölvettem, köszi az ötletet.

2011. dec. 31. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A minap a könyvtárban. Kislányom ledobott egy könyvet a földre. Kértem vegye fel. Ő meg csak NEM, nem... Lehajoltam hozzá, a szemébe néztem és nyugodtan mondtam ,hogy "Addig innen nem mozdulunk míg fel nem veszed." "Te felveszed és akkor sergítek együtt a helyére tesszük. Nem, nem... Mégegyszer megismételtem. Addig itt állunk míg fel nem veszed. És láss csodát felvette. A sorbanállók közül az egyik idősebb néni odaszólt, hogy "Nagyon jól csinálja, Aranyom! " jól esett.... Nem voltam durva, nem veszekedtünk, leguggoltam hozzá, a szemébe nézve rendesen kértem és nem sajnáltam az időt. Addig ott álltunk volna amíg fel nem veszi,. Hülyén hangzik, de kicsit olyanok mint a kutyusok... Figyelik ki az erősebb. _Ha engedsz, ha feladod tudják, hogy legyőztek!!!!!!!!!!!
2011. dec. 31. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!