Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milupa 2+ junior italt adhatok...

Milupa 2+ junior italt adhatok a fiamnak, ha csak február elején lesz 2 éves?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen.azon az egy hónapon semmi nem múlik.egyébként nem sok különbség van az 1+ és 2+ között összetevőkben.azért ő már elég nagy,ehet mindent,ihat mindent(persze a szénsavast nem),nem lesz tőle semmi baja.én is hamarabb adtam 1-2 héttel,mert olyat vettem mert az volt akciós
2011. dec. 31. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Na igen! Ezért kérdem én is, mert a DM-ben most a héten 2x600 gramm volt összecsomagolva 1300 ft-ért, meg is vettem, és én is úgy gondoltam, hogy ez az egy hónap már nem oszt nem szoroz, de azért vártam egy kis megerősítést! :)

Köszi a választ!

És BUÉK!!! :)

2011. dec. 31. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs mit,nyugodtan add oda.remélem hétfőn még tart ez az akció,akkor veszek én is

BÚÉK!

2011. dec. 31. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol ennyi, mert a kiárusítás polcon volt. Biztos tudod mire gondolok. Ott szoktak leértékelt dolgok lenni féláron. Először azt hittem közeli lejáratú, és azért akciós, de 2012. október végéig szavatos, úgyhogy szerintem csak szimplán mázlim volt vele.

De azért próbáld meg felétek is, hátha ott is van.

2012. jan. 1. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
köszi az infót,holnap megnézem
2012. jan. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!