Regió játékboltba vettünk egy autópályát ami nem jó, a blokk meg nincs meg sajnos.6190 ft! Nincs véletlenül egy ilyen blokkotok?
Az utolsó amit írt nem is rossz ötlet.
Pofátlanok ezek az eladók.
Talán mert neki ez semmibe nem kerül?
Visszaküldi a gyártónak, nem az ő kára lesz.
Csak hát szeretik az eladók éreztetni a nemlétező hatalmukat.
Egyébként például a TESCOban írtam panaszt a központnak és kaptunk egy 5 ezer forintos vásárlási utalványt kártérítésként, na persze bunkó volt az eladó, mint az állat, de hát lesajnálom a nyomorultat. És azért írtam, mert nem volt az a játék amit hirdettek. Szóval nem egy komoly dolgot panaszoltam meg.
Nem tudom a REGIO játék milyen cég, de ha külföldi, akkor nem a magyar eladókkal kell foglalkozni, hanem a külföldi központnak kell írni, ott már megtanulták a vevő az úr és mint írtam még kártérítést is adnak.
te egy mekkora bunkó vagy 62 százalékos.mi az hogy nyomorult meg satöbbi?ő is ember,és neki is elő van írva,hogy ilyen esetben mit kell tennie.szerinted mer ugrálni,mikor még akkor is kirúghatják,ha nem csinál semmit.mindenhol csak blokk ellenében cserélnek.és nem csak a vevő oldalát kell nézni.
az én fiam karácsonyi ajándékát is ki kellett cserélni,mert el volt törve egy része,használhatatlan volt,ledöbbentünk,amikor kibontottuk a dobozt.valami véletlen folytán eltettem a blokkot,így ki tudtuk cserélni.mondta is,hogy jó,hogy megvan a blokk,és ki tudtuk cserélni.
kérdező,nekem van blokkom,de sajna nem 6190 szerepel rajta,6765-ös
Ugyan már, nem rúgják ki, hiszen miért lenne különben, bemész egy boltba, eladó ugrál-pattog, mikor mondod, oké, hívja a főnököt, persze jön, a fönők francia-angol-német nem beszél magyarul és mikor mondom, nem gond effektíve jól beszélek franciául is és angolul is de némettel sincs baj. Rögtön megoldott volt a csere. Nem rúgják ki, csak a magyar virtus meg neveltetés.
És írj a központnak bármilyen panasszal, bizony a seggedet is kinyalják. Ismerősőm rosszul használt egy krémet, és kisebesedett az arca, boltban elhajtották, írt a francia központnak, kapott egy hatalmas ajándékcsomagot, 250 ezer forintot kárpótlásnak és hogy továbbra is a cég termékeit használja illetve megtérítették a magán bőrgyógyászati kezeléseket.
És tudnék rengeteg ilyen történetet, ahol magyar eladók a boltból elhajtották a vevőket, a központ meg még kárpótlást is adott, elnézést kérve az eladó viselkedéséért.
Fenntartom, ha ez a REGIOJATEK külföldi tulajdonú, blokk nélkül is kicserélik, ha rossz a játék. Illetve egyébként a gyártónál is próbálkozhatsz, ha nem magyar, akkor ők is nagy eséllyel cserélik, blokk nélkül.
Persze kivételek biztos vannak, de tisztességes cégek cserélik szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!