Mikor kell jeleznem az ovinak, hogy vinném a fiam? Tavasszal vagy már jobb előbb szólni?
Június elején lesz 3 éves a fiam, gondoltam tavasszal beíratom, de most rám hozta a frászt a család, hogy oda is jóval előtte szólni kell, úgy mint a bölcsiben (nem volt bölcsis a fiam).
Szerintük már januárban nyugodtan mehetek az oviba felíratni a fiamat a listára. Szerintetek?
Ja és még egy... honnan tudom meg, hogy melyik a körzetes ovink?
Köszönöm a válaszokat előre is.
tavasszal van ovilátogatás, ún. nyílt nap, utána be lehet menni és megmondani, melyik csoportot választod. Hivatalos beíratás később van.
Én odatelefonálnék, hogy működnek a dolgok, de elvileg muszáj felvenniük, ha te dolgozol.
Az Önkormányzat megmondja, hová tartoztok. Ha az nem tetszik, akkor választhatsz másikat, de oda csak akkor veszik fel, ha van üres hely.
Nekünk azt mondták, hogy tavasszal menjünk beiratkozni, mert előbb nem foglalkoznak vele.
Azt kalkuláld bele, hogy valószínűleg csak szeptembertől mehet oviba, hiszen a június a tavalyi nevelési évhez tartozik, azaz már 2011. április-májusában be kellett volna íratnod. De az a legtisztább, ha január első hetében felhívod az ovit és megkérdezed, hogy a vezetőnek mikor lesz fogadóórája, és személyesen megbeszéled vele.
A körzetes ovit a védőnőnek tudnia kell.
Köszönöm a válaszokat, igen azt gondoltam, hogy csak szeptembertől mehet, remélem beveszik, mert én nem dolgozom (még), terhesen rúgtak ki, szóval keresnem kell valamit.
Na akkor érdeklődöm oviknál, védőnőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!