Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol töltitek a szilvesztert?

Hol töltitek a szilvesztert?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majdnem 4 éves lányommal otthon kettesben, mert apa éjszakás, így ő a munkahelyén szilveszterezik. Ha bírja a kiscsaj, akkor éjfél körül lemegyünk és a ház környékén megnézzük a tüzijátékokat, mert még sosem látott, ha nem, akkor én az ablakból nézem, ő pedig alszik.
2011. dec. 29. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:

itthon.

4 gyerkőc anyukája

2011. dec. 29. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Helyben tartanak batyus bált, oda megyek a barátnőmmel. Mind a ketten egyedül neveljük a piciket, a fiam három éves, az övé egy. A nagymamák vállalták a felügyeletet, ami nem jelent külön problémát, mert ő is, én is a szüleinknél lakunk, így nem idegen helyen töltik az éjszakát.
2011. dec. 30. 10:26
 14/15 anonim válasza:
havernál lesz 25-30 fős házibuli, minden földi jóval,csajok,pia stb.:D
2011. dec. 30. 12:00
 15/15 reményhal válasza:
Nem tudom, még olyan soká lesz! Majdnem egy év...
2012. jan. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!