Szerintetek adjak, vagy ne adjak rá pelust?
Figyelt kérdés
2,5 éves a lányom. Tegnapelőtt ő úgy döntött, hogy neki aztán már nem kell pelus. Gyönyörűen szólt is, hogy pisilnie kell, de a kakilásnál el kellett kapnom és ráültetni a bilire. Nem is volt ezzel gond. Azonban ma már bekakilt és bepisilt. Én szívem szerint kitartanék és nem adnék rá pelust, de nem okozok ezzel "kárt"? Nem szeretném erőltetni. Napközben ha itthon vagyunk, akkor szépne szól, de ha elmegyünk valahova, akkor kérdezgetni kell.2011. dec. 28. 14:02
1/7 anonim válasza:
Rosszul írtad. Eszed szerint kitartanál, szíved szerint nem szeretnéd erőltetni. Jól sejtem? :)
Hallgass a szívedre. Mindig.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, rosszul írtam! Köszi!
2011. dec. 28. 14:13
3/7 anonim válasza:
az sose baj ha kerdezgetni kell.a kisfiam mikor 2 éves volt ram szolt vegyem le a pelust!mert ö a nagy viragomra akar pisilni.....hat meg is engedtem,a kaki utan csak 1 szer volt a bilibe utana mar csak a wc.
u.i:ahanyszor elmentem wc re ,mindig kerdezte mit csinalok ott elmondtam neki!lehet ezert is szokotr rá ilyen gyorsan!
4/7 anonim válasza:
elözö vagyok,a pisi a viragba volt,kaki egyszer a bikibe ...utana wc re ´ment msr!
5/7 anonim válasza:
Ne félj, nem okozol semmi féle lelkisérülést nála, ha nem adsz rá pelust. sajnos máshogy nem fog menni a szobatisztaság, csak úgy, ha néhányszor bepisil, bekakil és kérdezgetni kell. Nagyon ritka az olyan eset, mikor szól, hogy neki nem kell pelus és onnantól kezdve nincsenek balesetek. Korban már elég érett rá, hogy elkezdjetek próbálkozni, lassan, fokozatosan. Először csak otthon nappal ne legyen rajta pelus, ha elmentek nyugodtan add még rá, főleg, hogy most vannak a leghidegebbek. Nem tudod bárhol megpisiltetni, ha szól.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. dec. 28. 14:23
7/7 anonim válasza:
Ha már csak ritkák a balesetek,adhatsz rá olyan bugyit,ami ún leszoktató bugyi-nem pelus,de egy becsurgást megtart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!