Inkább ne adjak pelust a délutáni alváshoz sem?
A kislányommal bilizni tanulunk. Azt vettem észre, h reggeltől visszatartja a pisit mindaddig, amíg a du-i alváshoz nem kap pelust. Ébredéskor pisisen veszem le róla a pelust, onnantól egész délután szintén visszatartja a pisit. Így végül is egész nap nem sikerül belepisilni a bilibe, wc-be.
Szerintetek érdemes lenne inkább az alváshoz sem adni pelust, ha ezzel rásegíthetném, h bele merjen pisilni a bilibe?
Egyetértek Veletek, csak a koránál fogva nem szeretném pihentetni a dolgot...
Tényleg félhet vmiért belepisilni, de nem tudom megfejteni az okát. Ráül, ücsörög ő rajta, de nincs produktum.
Én már nagyon elkeseredett vagyok, minden gondolatom e körül forog. Na jó, előtte azért nem.
Sajnos már így is egy három hetes kihagyás után vagyunk, mert azt hittem, ha pihentetem a dolgot, egy kis szünet után könnyebb lesz. De látod, nem.
Nem tudom, mit tegyek, h ne érezze tényleg kötelességnek.
Hogyan lehessek lazább.
A legutóbbi próbálkozásunkkor a du-i alváskor is száraz maradt a pelusa, annyira nem mert pisilni. Az, h most pisis a pelus, visszalépés is lehet, ugyanakkor örülök, h egyáltalán pisil vmikor. Mert az egész napos visszatartás nagyon rossz volt neki.
A félelmem még az, h mi van, ha megszokásból az rögzül benne, h egész nap megállja pisilés nélkül, mert tudja, h du az alváskor belepisilhet a pelusba? Így sosem hagyjuk el a pelust. :(
Szia!
Nekem 2 hónapja szobatiszta a kisfiam,2 éves múlt és úgy gondoltam itt a jó idő nem baj ha balesetek előfordúlnak.Az elején 1-2-szer bepisi,viszont délutánra és estére se adtam rá vissza a pelenkát,mert nem akartam megzavarni.És nem is pisilt be.Lehet,hogy segített,hogy nem adtam rá.Sok szerencsét és kitartást!
Igen, én is így teszek, ahogy írtátok: jön velem wc-re, akár az ölemben is ül, ül a bilin,stb.
Mindezeket az ötleteket alkalmazom is, de sajnos mindhiába. Nálunk a bibi ott kezdődik, h vmiért nem mer/akar pisilni a bilibe, wc-be. Bár már alszik, de holnap du kipróbálom, h nem adok rá pelust alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!