Délutáni alváshoz pizsibe öltöztetitek a babát?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 20:08
1/11 anonim válasza:
Nem, én a "nappali" ruhájában altatom napközben, csak az éjszakai alváshoz adok rá rugit pizsamaként.
9 hós kisfiú anyuja
2/11 anonim válasza:
Én nem, ugyanúgy alszik, ahogy van napközben. 11 hós. Pizsizni majd később fogunk. De nem írtad, mennyi idős a babád?
3/11 anonim válasza:
nem,mert legtöbbször kint alszik a kocsiban-de amúgy se öltöztetem át arra
4/11 anonim válasza:
Én nem szoktam, nem kínzom átöltöztetéssel. CSak egy gatyóban teszem le és egy rövid újjúban (ez vagy bady, vagy bady+póló). 9 hónapos babó anyukája Kócos Barby
5/11 anonim válasza:
Nem, abban alszik délután, amiben addig volt.
6/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattok, azt hittem én csinálom rosszul.
10 hós a lányom, és még nem állt be nála a délutáni alvás ideje, de már kezd alakulni.
A szomszéd öltözteti a délutáni másfél órás altatásra is pizsibe, én nem szoktam, csak lerakom.
Köszi:-)
2009. ápr. 22. 20:21
7/11 anonim válasza:
nagyon ráér a szomszéd és még türelme is jó lehet
8/11 anonim válasza:
nem, nem öltöztetem át
szegény szomszéd gyerek..., biztos baromira örül neki :(
9/11 anonim válasza:
Hát akkor én kínzom.Átöltöztetem igen.3 órát alszik déután,és pizsamában.Sokkal kényelmesebb neki.És sztem ha már pelust cserélek akkor egy öltöztetés nem igényel sok időt.De ha a te babád azt szokta meg akkor ne válltoztass azért mert a szomszéd másképp csinálja.
10/11 anonim válasza:
Én pizsit nem adok rá, de hálózsákba beteszem, mert így többet alszik valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!