Alkoholos filces paca mivel jön ki gyerekruciból?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:32
1/7 anonim válasza:
Épp tegnap pacázta össze a lányom az egyik melegítő nadrágját. Teljesen sajnos nem jött ki, én vanish szappannal azonnal átdörzsöltem. A vonal kijött maradéktalanul, azonban ahol vastagabban fogott a filc (a vonal kezdeténél), ott megmaradt, bár halványodott erősen. De nálunk egyébként mindenhez a vanish szappan vált be, minden más gyengébbnek bizonyult.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt már én is próbáltam:( Gondoltam még körömlakk lemosóra, de nem merem...
2011. dec. 28. 12:42
3/7 anonim válasza:
vannak azok a dr folt termékek kül. típusú foltokra nekem beválnak bár nem olcsók
4/7 anonim válasza:
dr beckmann folttisztító nekem kiszedte az alkoholosfilcet.
5/7 anonim válasza:
Rossmannban lehet kapni egy sárga (talán Oxi nevű) folttisztítót. Spray. Nem túl drága. Úgy szoktam, hogy ráfújom a foltra, és otthagyom. Amikor soron következik a mosáshoz, betesztem, akkor már nem fújok rá. Volt, hogy a marhapöris fehér inget befújtam, hogy majd beáztatom. Vagy damaszt terítőt. És aztán ráfelejtettem. Amikor mentem mosni, kerestem, hogy akkor hol is a folt, és eltűnt. Én nagyon szeretem.
6/7 anonim válasza:
Ha ki mered próbálni,megírnád,hogy sikerült e? én nem merem... A Párom nagymamája mondta,hogy Ő anno a tintát anyósom ruhájából úgy szedte ki,hogy vizeletbe áztatta,majd kimosta ahogy szokta. Azt javasolta,próbáljam ki,hátha az alkoholos filcet is kiszedi... de valahogy nem füllik rá a fogam...
Szerintem a körömlakklemosó nem fogja kiszedni. Pár hete az én lányom is szépen kikente magát. Mivel nekünk még megvan a köldökükre kapott alkohol,én azzal estem neki.. nem hozta ki! még csak nem is halványodott! De a gyerek képéről le tudtam vele szedni,bár akkor is úgy nézett ki,mint aki hetek óta nem fürdött...
Sok sikert!!
7/7 anonim válasza:
Az alkoholos filcet alkoholll lehet ltuntetni. A legjobb a patikai, ha van. Ha nincs, probáld meg valami töménnyel: vodka, pálinka, whisky. Minél erösebb legyen. Áztasd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!