Mikor ehet alkoholos csokit egy gyermek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 21:27
2/6 anonim válasza:
ha betölti a 18-at, szerintem.
3/6 anonim válasza:
Konyakmeggyre meg ilyesmire gondolsz? Akkor szerintem kamasz kora előtt nem nagyon kéne ilyennel megkínálni. Igaz, hogy kevés alkohol van benne, de egy gyereknek a súlya is kisebb, mint egy felnőttnek, neki még megárthat a kis mennyiség is.
4/6 A kérdező kommentje:
Amikben aroma van, pl. sport szelet?
2010. szept. 20. 13:12
5/6 anonim válasza:
A szakemberek egyáltalán nem ajánlják a csokit. Mások azt mondják, 3 év felett. Konyakost ne, most a Sport szeletre gondolok.
De! Túró Rudin is van csoki és rengeteg 1-1,5 éves gyerek már eszi a babakocsiban és semmi baja. A fogápolásra viszont figyelj oda!
6/6 anonim válasza:
A sportszeletben rum aroma van, de nincs benne alkohol, azt szerintem minden gyerek szereti, és kizártnak tartom, hogy bajuk lesz tőle. Akkor rá kéne írni, hogy alkoholt tartalmaz. Az én 3 éves fiam is szokott sportszeletet enni, én is ettem gyerekkoromban, mint ahogy szerintem sokan mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!