Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S! Ha lenyelt valamit a...

S. O. S! Ha lenyelt valamit a kisfiam mennyi idő amíg kikakilja? Kapott hashajtót, de nagyon félek, hogy baja lesz.

Figyelt kérdés
Van valakinek személyes tapasztalata?
2011. dec. 23. 21:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

miért nem lehetsz vele???? Melyik kórházban van???

Mi ez a hülyeség?

2011. dec. 23. 21:42
 12/28 anonim ***** válasza:
Szegénykém és szegény Te, és éppen most. Szerintem jól tetted, hogy hashajtót adtál, simán bedugulhat a kórházi stressztől. De tudtommal törvény van rá 98 óta, hogy vele maradhatsz a kórházban!
2011. dec. 23. 21:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Maradhattam volna, de van itthon egy 1/2 éves anyatejes babám, akit csak én tudok ellátni. Őmiatta kellett hazajönnöm. A nagymama van vele, mert csak nőnemű rokon lehet bent a kórházban.
2011. dec. 23. 21:45
 14/28 anonim ***** válasza:
ja, így már értem, habár neked így is szar lehet:( nekem 4 hónaposom volt otthon, amikor bent kellett a 2 évesemmel maradni a kórházban, lefejtem a tejet, férjem meg ingázott a kórház meg a lakás között 2 napig.
2011. dec. 23. 21:47
 15/28 A kérdező kommentje:
Az én kislányom már csak reggel, este és éjjel szopik, illetve cicin alszik el. Napközben nincs gond, reggel szoptatás után azonnal megyek be és váltom a nagymamát. Remélem holnap este már itthon lesz Ő is.
2011. dec. 23. 21:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora baromság ez, miért egy apának nincsen legalább ugyanannyi joga a gyereke mellett lenni egy számára nehéz időszakban, mint az amúgy a gyerekhez sokkal kevésbé közel álló nagymamának? Én voltam sajnos épp eleget kórházban a lányommal, volt, hogy kétágyas szobában (2 gyerek + 2 szülő) aludtunk egy Gergőkével meg az apukájával, anyuka ugyanígy otthon kisbabával. Hát elmondom csöppet se érdekelt, még ha a dalai lámával is raktak volna össze se érdekelt volna, lényeg hogy ott lehettem!! A szülő az szülő, nem hovatartozás ilyenkor senkit se érdekel, csak a gyerek jólléte!

Remélem, már holnap túllesztek rajta!!!

2011. dec. 23. 21:53
 17/28 A kérdező kommentje:

Nálunk sajnos ez a kórházi szabály. Tetszik, nem tetszik ez van.

Bízom benne, hogy holnap már jöhet haza.

Köszönöm a biztatásokat! Nagyon jól esik.

2011. dec. 23. 22:02
 18/28 anonim ***** válasza:
Mit nyelt le?
2011. dec. 23. 22:03
 19/28 A kérdező kommentje:
Gombelemet
2011. dec. 23. 22:11
 20/28 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,hogy Karácsony előtt ilyen aggodalmakat okoz nálatok a lenyelt elem.

Az én kisfiam egy 5 forintost nyelt le 3,5 évesen,3 nap múlva kikakilta.

Felhívtam az ügyeletet és azt mondták,hogy ha nem akadt meg a torkán,akkor már nem lesz baj,mikor végre kikakilta nagyon megkönnyebbültem.

Kívánom,hogy mielőbb mehessen haza a kicsikéd hozzád!

2011. dec. 23. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!