S. O. S! Ha lenyelt valamit a kisfiam mennyi idő amíg kikakilja? Kapott hashajtót, de nagyon félek, hogy baja lesz.
miért nem lehetsz vele???? Melyik kórházban van???
Mi ez a hülyeség?
Mekkora baromság ez, miért egy apának nincsen legalább ugyanannyi joga a gyereke mellett lenni egy számára nehéz időszakban, mint az amúgy a gyerekhez sokkal kevésbé közel álló nagymamának? Én voltam sajnos épp eleget kórházban a lányommal, volt, hogy kétágyas szobában (2 gyerek + 2 szülő) aludtunk egy Gergőkével meg az apukájával, anyuka ugyanígy otthon kisbabával. Hát elmondom csöppet se érdekelt, még ha a dalai lámával is raktak volna össze se érdekelt volna, lényeg hogy ott lehettem!! A szülő az szülő, nem hovatartozás ilyenkor senkit se érdekel, csak a gyerek jólléte!
Remélem, már holnap túllesztek rajta!!!
Nálunk sajnos ez a kórházi szabály. Tetszik, nem tetszik ez van.
Bízom benne, hogy holnap már jöhet haza.
Köszönöm a biztatásokat! Nagyon jól esik.
Nagyon sajnálom,hogy Karácsony előtt ilyen aggodalmakat okoz nálatok a lenyelt elem.
Az én kisfiam egy 5 forintost nyelt le 3,5 évesen,3 nap múlva kikakilta.
Felhívtam az ügyeletet és azt mondták,hogy ha nem akadt meg a torkán,akkor már nem lesz baj,mikor végre kikakilta nagyon megkönnyebbültem.
Kívánom,hogy mielőbb mehessen haza a kicsikéd hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!