Vastablettát kell szednem, de iszonyatos székrekedésem van tőle. Mit csináljak? Szedjek mellé valami enyhe hashajtót?
nekem is felírta az orvos, de én ki se váltottam a receptet, mert amúgy is székrekedéses voltam - helyette egyél magas vastartalmú ételeket, ugyanolyan szuper, sőt, csak figyelj, hogy C vitaminnal együtt fogyaszd, különben nem hasznosul
- belsőségek, máj, vörös húsok, hüvelyesek, mák, dió, spenót, sóska, brokkoli, cékla, pisztácia, csipkebogyó stb
ismeros. nekem humetert ajanlottak, amit sehol sem talalok, es feroglobin szirupot, allitolag nagyon jo
mivel en nem szeretem a szirupokat, most valami amwayes cseresznyes vasas ragotablettat probalok ki, ez is jonak tunik :)
a szekrekedesre egyebkent megoldas,hogy cukor helyett xillitet hasznalsz, ha picit tobbet rakok a teamba, akkor higabb szekletet csinal. mivel tudom, hogy vizhajto/hashajto cuccok terhesen nem ajanlottak, rakerdeztem a nodokimnal, mondta, hogy o is ismeri a xillitet, hasznaljam batran erre :)
szoval en igy szoktam :D
Nekem is ez volt, de en nem szedtem tovabb.
Valojaban szuksegem sem volt ra, egyaltalan nem volt rossz a verkepem, elso terhesseg alatt nem is kellett szedni vasat, csak elmondtak, hogy mit egyek, aminek magas a vastartalma. Igazuk volt, mert siman be tudtam iktatni ezeket a dolgokat az etrendembe, szekrekedesem sem volt es a verkepem is tokeletes volt.
Masodik terhessegnel egy masik orvos meg automatikusan felirta azelott, hogy egyaltalan megnezte volna a vervetel eredmenyet...
Par napig szedtem, de szekrekedesem lett, hiaba probaltam lazitani, nem segitett semmi. Mivel en aranyeres vagyok, igy ezt nem vallaltam be. Elhagytam a vasat, ismet kezdtem vasban gazdag eteleket fogyasztani es igy jo lett minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!