Ti mit szólnátok ehez?
Van egy nő itt a faluban, három gyerekkel (4,2 éves+ 5 hónapos)
Hétvégén kimenőztünk a férjemmel, elmentünk apukámmal kocsmázni. Ez nem súlyos dolog, egy-két sör, nekem üdítő.
A kislányunkra addig a keresztlánya vigyázott. Ez olyan este kilenckor volt.
A négy éves bent őrjöngött a füstös kocsmában a kistestvérei pedig babakocsiban aludtak.
Anyuka pedig apukával ott füstölgött és ivott.
Negyed órát bírtam, azután megkérdeztem miért nem viszi őket haza, a nagyfián is látszik, hogy túl van pörögve.
Megkaptam, hogy
Mit szólok bele.
Szerintetek igazam volt? Mert ezután ez az anyuka még a fejét is elfordítja, ha az utcán lát.
Igen is meg nem is...
Végül is te is a kocsmában ültél csak neked jobb volt a gyerekfelügyeleted.
Semmi keresnivalója egy gyereknek a kocsmában.
De te mit szólnál, ha valaki abba szólna bele, hogy te mit hogyan csinálsz a gyerekeddel???
Nyilván azért támadt rád, mert "igazad volt", csak éppen jogod nem volt beleszólni.
Valóban igazad van, nincs ott helye ilyen későn a pici gyereknek.
Független ettől én nem szoktam beszólni az ilyeneknek.
Múltkor az Ikeában mögöttem állt sorba egy család, este 10 után, már záráskor, egy pici alig 2 éves kislány ordított az álmosságtól. Ők is mi a fenét kerestek ott?? Miért nem otthon aludt az a gyerek? Mire még onnan hazaérnek, hááát...
Rokonom.
Másodunokatestvér az anya.
Bár itt falun szerintem mindenkivel találnék rokoni szálakat, ha nagyon belemerülnék a családfába.
Mi lett az este vége???
Persze igazad van,de sajna ebbe nem lehet beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!