Itt a vége? Volt már valaki hasonló helyzetben? Anyukák, mit csinálnátok a helyemben? A többi lent.
Figyelt kérdés
20 hónapos tündéri kislány anyukája vagyok, 6 éve házas. Veszélyeztetett terhes voltam, az első 12 hétben szex-tilalom volt, én vágytam rá, és a 15. hét után mobdtam is, de nem voltunk együtt. Szülés után sem, pedig én akartam. Aztán kb. 3-4-szer, de röviden, nekem nem volt jó. Augusztusban a régi lakásomban voltam a kicsivel(250km-re). Azóta nem kívánom, sőt idegesít, ha közelít hozzám.
A kapcsolatunk nem felhőtlen, de nem is nagyon rosz. A férjem sose volt "szexmániás", mindig én voltam az aktivabb.
Nekem nem a szex-el van bajom...sőt vágyom rá, de a páromra nem.
Tud valaki valami okosat tanácsolni?
Szomotu vagyok és tanácstalan. A barátnőimnek sem merem elmondani.
2011. dec. 15. 20:30
11/11 anonim válasza:
Ne szomorkodj, szerintem, nem minden esetben hanem a tulnyomo részben, ez a férfiak-nök közötti különbség is. A férfiak általában anyagiasak, mi nök pedig szeretnénk az életböl es családi eseményekböl is. Nem vigasz, de sokan vagyunk igy rajtad kivül szerintem. Probálj vele beszélni, elmesélni, hogy a kapcsolatotoknak és a babátoknak is jot tenne, legalább havi egyszer valami szép tevékenység amikor a telefonját kikapcsolja, elfelejti a munkát, es elötérbe helyezi a családját. Mert a pénz se minden, tudod milyen értelemben irom. Fel a fejjel, igen ez az idöszak nehéz, de biztos van egy-két jo oldala is. :) Kellemes meghitt ünnepeket kivánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!