Szerintetek miért cikizi mindenki a sógornőmet aki a 2
és fél évesének még 0hós tápszert ad reggel este?
Figyelt kérdés
A gyerek nem kap tejet csak tápot az anyuka szerint szereti és elég rossz ivó a gyerek legalább ezt megissza egy cseppig. Napközben csak egy két korty vizet lehet beletuszkolni a tápszert meg szereti. Én megértem valahol, de nem gáz egy ekkora gyereknek csecsemőknek való táp?
2011. dec. 14. 11:13
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem "ciki", hiszen ez a legolcsóbb,a nagyobb gyereknek való tápszer iszonyatosan drága, mert nincs rá támogatás, és ezt legalább megissza, az én kisfiam bár még csak 1 éves, de ő is reggel-este újszülött tápszert kap, mivel mást nem fogad el, se a tejet, se a kakaót, semmit.
2011. dec. 14. 11:24
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért cikizik, mert már két és fél évesnek való étellel kéne etetnie a gyereket, nem csecsemőknek való tápszerrel.
2011. dec. 14. 11:25
3/8 anonim válasza:
Igen kedves első válaszoló, de a két és fél éves gyereknek már normálisan kéne enni, ötször egy nap szilárd ételt. És tápszerre sem kéne akkor költeni, mert már mindent ehet, amit egy felnőtt.
2011. dec. 14. 11:26
4/8 wartburg353s válasza:
Ha egyébként eszik napközben mindenfélét a kisgyerek, szerintem nem gáz. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy ezt csak folyadékpótlásként kapja, mert másképp nem bírja rávenni a gyereket, hogy többet igyon. Nem tudom, milyen tápanyagokat tartalmaz a tápszer, de ennek szerintem csak akkor van jelentősége, ha a kisbabának az a fő tápláléka. De gondolom egy 2 és fél évesnél ez már nem így van, szóval szerintem nem baj, hogy kicsiknek valót kap, ártani nem árt neki, esetleg "gyengébb", de ha úgyis csak azért van, hogy igyon, ez se számít.
2011. dec. 14. 11:31
5/8 anonim válasza:
az én fiam is elmúlt két éves,és ő sem iszik itthon tejet,kakaót meg pláne(nekem nem hiányzik,hogy kirohadjon tőle a foga).én egy éves kortól való tejitalt adok neki reggel,két decit.ezt mindig megissza,ugyanannyi kalória van benne,mint a tejben,és nem a 12 százalékosban.engem nem érdekel más véleménye.a bölcsiben iszik tejet és egyéb tejből készült dolgokat,mindenféle kaját eszik,azt amit mi(tegnap este belakott marhapöriből tarhonyával,céklával),tehát vegyesen normálisan táplálom.
én semmi kivetnivalót nem látok ebben
2011. dec. 14. 12:00
6/8 anonim válasza:
Jó hogy ciki, 2,5 éves nem csecsemő ! A lányom is 2 és fél éves, érdekes módon rendesen fejlődik tápszer nélkül is , napi 5x étkezéssel, sőt a fogai sem rohadtak ki a kakaótól !
2011. dec. 14. 14:09
7/8 anonim válasza:
Én ezt nem értem, mi ebben a gond. Tápszer = folyadék, legalább így iszik a gyerek, tök mindegy mi van ráírva.
Az én lányom 14 hós, még mindig a 0hós tápit kapja (10 hós korától, előtte szopizott), mert csak ezt hajlandó meginni. Vettem 2-es tápit, 3-as tápit, vettem tejitalt is, nem kell neki. A 0hósat szereti, hát azt adom neki. Valószínű ezt fogja kapni még 2 éves korában is. Nem látok ebben semmi rosszat. Tejet nem adok még neki, mert hasmenése van tőle.
2011. dec. 14. 14:21
8/8 anonim válasza:
Egy a lényeg: Ha normálisan eszik mindent amit kell,akkor semmi baj nincs ezzel,ha nem eszik korának megfelelően,akkor gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!