Meddig használtatok babakocsit? 20-24hónapos kisgyereknél használtok még? Ha igen mikor és mennyi időre?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem 21hónapos a lányom,és én mindig dilemmázok a kocsival. Szeret sétálni(inkább futni),de soha nem arra megy amerre kéne. Meg elég messzire el szoktunk sétálni. A babakocsiban,5perc után nyüszít,meg feláll!
Ha intézni való dolog van,kénytelen vagyok beleültetni,de csak hisztizik benne. Ha sétához viszem a babakocsit,csak útban van,de jól jön mert én sem bírom már cipelni,főleg hogy 15kg.
Ha viszem a kocsit azért hisztizik,ha nem viszem akkor meg azért mert nem bírom cipelni!
Utoljára 1évesen volt babakocsiban.
Amíg tudtam csípőkengurut vittem, ha hosszú útra mentünk, de azt is 15hónapos korától nem tudtam használni a hasamtól, azóta csak saját lábon közlekedik(na jó vasárnaponként az apja/nagyapja nyakában.)
A tesó is kezdi unni a kendőt, amivel közlekedünk(ő csak 4hónapos koráig használta a kocsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!