Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig használtatok babakocsit...

Meddig használtatok babakocsit? 20-24hónapos kisgyereknél használtok még? Ha igen mikor és mennyi időre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 11:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nekem 21hónapos a lányom,és én mindig dilemmázok a kocsival. Szeret sétálni(inkább futni),de soha nem arra megy amerre kéne. Meg elég messzire el szoktunk sétálni. A babakocsiban,5perc után nyüszít,meg feláll!

Ha intézni való dolog van,kénytelen vagyok beleültetni,de csak hisztizik benne. Ha sétához viszem a babakocsit,csak útban van,de jól jön mert én sem bírom már cipelni,főleg hogy 15kg.

Ha viszem a kocsit azért hisztizik,ha nem viszem akkor meg azért mert nem bírom cipelni!

2011. dec. 14. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Utoljára 1évesen volt babakocsiban.

Amíg tudtam csípőkengurut vittem, ha hosszú útra mentünk, de azt is 15hónapos korától nem tudtam használni a hasamtól, azóta csak saját lábon közlekedik(na jó vasárnaponként az apja/nagyapja nyakában.)

A tesó is kezdi unni a kendőt, amivel közlekedünk(ő csak 4hónapos koráig használta a kocsit)

2011. dec. 14. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!