Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szájpenészt kinőheti?

A szájpenészt kinőheti?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiammal kb 8 hónapos kora óta szenvedünk a szájaftával vagy szájpenész nem tom ,fehér genyes folt!!

De olyan szörnyü mert akkor napokig nem akar enni!!

Kenem gengigéllel, betadinnal, most vettem borax 30 ch homeósbogyót.

Kérdésem hogy ezt kinövi valaha vagy egész életünkben elkísér majd!??

Ja és a védőnő szerint ha gyengül az immunrendszere elő fog jönni!!

Jön a kistesó ő is ilyen lesz mert akkor megőrülök!!

Hát nem fogom agyon sterilizálni a cuccait az tuti!!

Kérem akinek ilyen problémája volt irjon!!irja le ő hogy kezelte!!

2011. dec. 13. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos, ezt soha nem fogja kinőni, legalábbis a fogorvosunk szerint. Mindig ki fog jönni, ha gyengül az immunrendszere vagy fűszerest eszik, vagy akár stresszhelyzetben is kijöhet.
2011. dec. 13. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Aftám nekem is van ha: Szájvizet használok, antibiotikumot szedek, legyengülök. Ami szerintem bejön immunrendszer erősítése, gyereknek erre remek gyógyszerek, étrend-kiegészítők vannak(én homeosat nem adok, szedek), immunotrofina, echinacin, meg még sok más. Sok c-vitamin. A száj teljes fertőtlenítése nálam mindig kihozza, ezért csak helyileg fertőtlenítek akkor is a lehető legkevesebbet. Szerintem ez a normál flóra kipusztítása miatt lehet(mint ahogy antibiotikumtól is azért jön ki), ilyenkor még inkább teret nyer-elszaporodik aminek nem kellene.
2011. dec. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!