Aggaszt a 6 éves kisfiam alvajárása, később kinőheti?
Felül,beszél öszefüggéstelenül,engem szólongat,hiába mondom,hogy itt vagyok,nyugodj meg,kétségbeesetten néz,sír,a szeme nyitva,de olyan furcsán néz a semmibe,hogy az már ijesztő nekem.
Néha azt hiszi,hogy fagyit nyal és a nyelvével úgy csinál,néha csámcsog,mert azt hiszi eszik.
Mutogat,hogy az kell neki,holott nincs ott semmi...
Kb 10 percig csinálja ,majd visszalszik rendesen,van olyan éjszaka,hogy akár órákig hol csinálja,hol visszaalszik,majd újból hallom a kétségbeesett sírást,látom,hogy felült és ismét beszél a semminek,engem szólongat,de tudomást sem vesz róla,hogy ott vagyok.
A férjemmel a múltkor felébresztettük,nagyon nehezn sikerült,erős fényt csináltunk ,egyszer csak hirtlene körülnézett és magához tért.
Az a jellemző ,hogy szinte magához sem lehet téríteni,csak nagyon erős ingerrel.
én úgy tudom, ilyenkor nem szabad felébreszteni az alvajárót - inkább olvass utána a neten, nehogy rosszat csinálj
nem tudom, hogy ki lehet-e nőni egyáltalán, nekem van két felnőtt férfi ismerősöm is, akik alvajárnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!