Mért nme tud inni csőröspohárból 18 hónapos kislányom?
Figyelt kérdés
Még mindíg napi 3-szor szopizik,itthon pohárból itatom már persze úgy hogy én flogom neki.
Mondom hogy csinálja csőrösből de csak rágja.Nem jön rá hogy kell megszívni.
2011. dec. 13. 13:37
1/4 anonim válasza:
az a helyzet, hogy abból a töketlen pohárból én is nehezen iszom:)
viszont meglepő módon szívószállal tudnak inni pár hónaposan is..
2/4 anonim válasza:
Már ne haragudj, de minek a csőrös pohár???
Most még Te fogod a poharat, szép lassan megtanítod neki, hogy ő fogja, és kimarad a csőrös pohár. Sosem értettem, hogy miért olyan fontos a csőrös.
A másik megoldás a szívószál...
3/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés, az én lányom 19 hónapos. Még nem volt egy éves, amikor a szívószálasból elkezdett inni. Pohárból már azelőtt is ivott, ha én fogtam. 10 hónaposan próbálkozott azzal, hogy megfogja a poharat, de kb. 1 éves korától nem is hajlandó a pharat fogni. Azt gondolom, lehet a szívószálas itatóval szúrtam el dolgot, így két hete vettem neki egy csőrös poharat, meg sem kellett neki mutatni mit kell vele csinálni, rögtön tudta - egy napig. Másnap már nem ivott belőle.Elkeserít, mert a vele rgy korúak már állítólag tudnak inni pohárból, de én bízom benne, hogy egyszer csak újra elkezd próbálkozni a pohárral. Szívesen vennék ötleteket, hogy ösztönözem a pohárfogásra. Nálunk az is baj, hogy a cumisüveget sem akarja megfogni (reggel abóól iszik tápszert, tejet) , 3 hónaposan tápszeres kiegészítés kellett és 4 hónaposan gyögyörűen fogta az üveget kb. 6-7 hónapos koráig, azóta nem hajlandó megfogni inkánn elkezd hisztizni.
4/4 anonim válasza:
enyém sem tudott az Aventesből, csak a Nubysból, mert annak puha a csőre. A kicsi meg még cumisüvegből sem tudott, csak szűk pohárból. Most 1,5 éves, csavaros pohárral mászkálunk, élmény, mindig azon izgulok, ki ne boruljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!