Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanitsam meg a csőröspo...

Hogyan tanitsam meg a csőröspohárból inni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves. Iszik csőröspohárból, de csak úgy hogy én itatom. Ő nem fogja meg. Este elalvás elött tejet iszik már de azt még cumisüvegből, szintén én fogom neki. De ezt még nem is lenne gond, mert úgy gondolom akkor még inkább rám van szüksége. De hogy tanitsam meg hogy napközben egyedül is igyon a csőröspohárból? És nem tud valaki olyan sima poharat aminek kettő füle van és műanyag? Ha tudnátok linket bemásolni azt nagyon megköszönném. Mert tanulunk már pohárból is inni. Megy is ez is neki de még azért sok folyik mellé. :-)
2011. jan. 12. 21:26
 1/8 Nigra ***** válasza:
AVENT varázsitató. fület van amikor külön kell venni, van mikor nem. mi külön vettük a füleket rájuk. szelepes, igy szétlocsolni se tudja
2011. jan. 12. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de most igazából amire kiváncsi lennék,h ogy tanitsam meg egyedül inni belőle. Mert iszik ő csőröspohárból mi a Nübit használjuk, de nem iszik belőle egyedül.
2011. jan. 12. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk kellett pár nap, míg elfogadta. Próbáld úgy, h a szájába adod, majd amikor már ott van, kicsit lejjebb engeded a poharat, h "kénytelen" legyen ő megfogni. Nekem így sikerült. rem érthető voltam :)
2011. jan. 12. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnak, aki szintén egy éves, is fogni kell reggel-este a cumisüveget (érdekes, fél évesen még egyedül fogta), de a csőrös pohárból egyedül iszik. Nekünk ikeás van, egy tálkás-kanalas-poharas szett, 600 ft volt (a honlapjukon fenn vann, zöld színű). Azon van fül, és a tetejét levéve sima pohárként is használható.

Én evés közben szoktattam rá, hogy önállóan igyon. Mindig adok neki inni evés alatt. Leraktam elé a poharat, ha kell, akkor igyon belőle, és érdekelte, fogdosta, itattam belőle. Egy idő után magától megfogta, most már annyira "menőzik", hogy már csak fél kézzel tartja ivás közben. Szóval valahogy kialakult, konkrétan erőltetni nem tudtam. A másik itatójából, ami egy szívószálas kulacs, már önállóan kiszolgálja magát, és szépen tartja, pedig annak még füle sincs.

2011. jan. 12. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:

A link lemaradt:

[link]

Van egy másik csőrös poharam is, szintén 2 füles, Poupy márkájú, az is nagyon jó, sajnos ahhoz nem találtam linket.

2011. jan. 12. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom másfél éves és nem hajlandó megfogni cumisüveget ha iszunk. A csőrös poharat sem. Ő kis lusti..........Van ilyen....
2011. jan. 13. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a NUK-os csőröspoharat nagyon szereti. Sok ismerősömnek is ilyen van.
2011. jan. 13. 09:49
 8/8 RéPe válasza:
Türelmesen :) Nagyon különbözőek a gyerekek. Neki ez még korai. Idővel meg fogja fogni azt a poharat. Én semmit nem erőltettem soha, nálunk a párommal a gyerek "feje fölött" elhangzott beszélgetés pl.: egyik szülő: "fogd meg szépen, ügyesen...stb." másik szülő: "hagyd, majd ha nagy lesz és ügyes, meg fogja fogni" általában mindennél beválik. (persze nem egy nap alatt) Hidd el, minden gyerek szeretne nagy és ügyes lenni :)
2011. jan. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!