Hogyan tanitsam meg a csőröspohárból inni?
Az én kislányomnak, aki szintén egy éves, is fogni kell reggel-este a cumisüveget (érdekes, fél évesen még egyedül fogta), de a csőrös pohárból egyedül iszik. Nekünk ikeás van, egy tálkás-kanalas-poharas szett, 600 ft volt (a honlapjukon fenn vann, zöld színű). Azon van fül, és a tetejét levéve sima pohárként is használható.
Én evés közben szoktattam rá, hogy önállóan igyon. Mindig adok neki inni evés alatt. Leraktam elé a poharat, ha kell, akkor igyon belőle, és érdekelte, fogdosta, itattam belőle. Egy idő után magától megfogta, most már annyira "menőzik", hogy már csak fél kézzel tartja ivás közben. Szóval valahogy kialakult, konkrétan erőltetni nem tudtam. A másik itatójából, ami egy szívószálas kulacs, már önállóan kiszolgálja magát, és szépen tartja, pedig annak még füle sincs.
A link lemaradt:
Van egy másik csőrös poharam is, szintén 2 füles, Poupy márkájú, az is nagyon jó, sajnos ahhoz nem találtam linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!