Ha csöröspohárbol fog majd inni, abbol a tápszert is ihatja, vagy csak tea, viz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 15:52
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én szeretem a szilikonos itatópoharat, van egy a babatejhez, és egy másik a teának!
Alánlom neked is a használatát!
2/7 anonim válasza:
Én is ajánlom, s próbáljátok minél hamarabb!!
4/7 anonim válasza:
Elsőtől kérdezném: nem jön abból túl gyorsan a tápszer?
5/7 anonim válasza:
Szia!
Mi is abból isszuk a teát és a tápszert is,nem jön tul gyorsan nekünk,mert nekünk szilikonos,igy annyi jön belöle amennyi éppen kell,mert ugymond ezzel magának szabályozza be!
6/7 anonim válasza:
első)
Nem folyik gyorsan a tápi a szilikonos pohárból!
Én a csöpögés mentest veszem a Müllerbe, és nagyon szeretem belőle adni a tápit a babámnak!
7/7 anonim válasza:
Mekkora babánál kezdtétek használni? A fiam napi 2x cumisüvegezik, 7 hónapos, a többi kanállal megy. Én is gondolkozom rajta, hogy ilyenből adjam a tápszert. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!