Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet földolgozni, hogy...

Hogy lehet földolgozni, hogy nem lesz másokdik gyereked?

Figyelt kérdés
Majdnem egy évig próbálkoztunk, nem sikerült. Most annyira súlyos anyagi problémáink vannak, hogy emiatt kizárt a második gyerek. Elmúltam 35. Kiderült, hogy a kolléganőm terhes a másodikkal, tudom, ronda dolog, de tök elszúrta a napomat, magam alatt vagyok, semmihez sincs kedvem, világgá mennék. Nem kívánok nekik semmi rosszat, de be kell valljam, nagy irigység van bennem, tudom, nem helyes, nem szép, nem kéne, de ez az igazság. Hogy jezeljem, mit gondoljak, mit kéne éreznem? Utálatos vagyok? Ne kíméljetek, hadd szóljon!
2011. dec. 12. 15:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jaj köszi mindenkinek. Próbálok örülni a kolléganőm örömének, amúgy mindig rendes volt velem, őszintén egy rossz szót se szólhatok rá. De ha ránézek, ellenszenves érzések törnek rám. úgy érzem, öntelt, önelégült, ami nyilván nem így van, inkább én vagyok a keserű és kevés bennem a szeretet. De azért este annyira jó volt megölelgetni a kicsimet.
2011. dec. 13. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!