Mi történik a kisfiammal? Nem tudom a viselkedését kezelni.
Talán 2 hete vettem észre, hogy olyan gesztusai, megnyilvánulásai vannak, ami eléggé idegegesítő, sértő tud lenni. Gesztikulál, fintorog, kiabál, csapkod, szurkál és előszeretettel használ 2 szót: kaka és büdös. Ez annyira új nekem, egyelőre fogalmam sincs hogyan kezeljem. Csúnya, amit csinál, az oviban is szóltak, hogy rendetlenkedik mostanában. Szeptemberben kezdte az ovit, ami egészen jól alakult, nem volt sok gond a beszoktatással. Eleinte a kistesót néha fellökte, de ez is abbamaradt, nagyon jól elvannak itthon. Az oviban lassan nyitott a többi gyerek felé, viszont most, hogy talált magának társat, akivel elejétől kezdve voltak gondok, mert verekedett, elvette mások játékát...egyszerűen rendetlen lett. Az óvónők szerint már nemcsak benne van a rendetlenkedésbe, de néha értelmi szerzője is azoknak.
Mit tehetnék? Amúgy egy csendes, értelmes kisfiú...
Átesik ezen vagy tehetek valamit? Rossz nézni amiket csinál, tanácstalan vagyok.
Valakinek tapasztalata, véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!